Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-09-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-09-07

Kedves Jucó!
Tegnap elmentem a H und M-be, mert venni akartam egy inget, és ott mindig jó árban vannak. Vettem is egyet, de láttam ott olyan jó női ingeket, hogy majdnem vettem neked egyet. De hát nem tudtam a méretedet. Írtam is esemest meg hívtalak kétszer is, de semmi. Már rég hazamentem, mikor írtad, hogy nem tudod, de lehet, hogy 38-as a méreted. Na, mindegy, ez nem jött össze. Pedig naon jó ingek voltak. Igaz, rövid ujjúak, de attól még jók voltak. Szerintem neked is nagyon tetszettek volna. Főleg most, hogy mész az egyetemre, nem ártana valami normálisabb ruha, nem. Ezek az ingek farmerral nagyon jók lennének.
Most írtam egy esemest, hogy mégiscsak el kéne menni a HM-be, és ha tudsz, akkor gyere fél egyre a Vörösmarty térre. Még nem reagáltál rá.
Viszont találkoztunk pénteken, és nagyon-nagyon jó volt. Mert kiderült, hogy voltatok a Poprádi tónál, és nagyon tetszett nektek, vagyis nem sértődött meg Bláz, nem vesztetek össze, és nem esett kútba az egész kirándulás. Szóval nagyon boldog voltam, hogy tetszett neked, Bláznak meg különösen, ő még maradni is akart egy napot. De hát rossz idő volt, úgy meg nem lehetett volna felmenni, illetve nem lett volna érdemes felmenni a Tátra Lomnicra. Küldtem vigasztalásként pár képet onnan fentről, meg a tengerszemekről a kilnicsforgatóra. Együtt ebédeltünk, és tanúja voltál a 10 éves fogadalom megtörésének, vagyis ettem mákos gubát én is, nemcsak te. Mikor megérkeztél, mondtad, hogy nagyon éhes vagy, egy borsónyi kis sajtot ettél egész nap. De kikerekedett a hasad, mert a végén már a mákos gubát nem tudtad megenni mindet. Sokat bveszélgettünk, és nagyon kedves voltál, nem olyan, mint a jómúltkor, mikor nem szóltál szinte semmit. Akkor is a Mákos gubában ettünk. Na, most mennem kell, van egy csomó munkám. Szia. Nem írtál vissza, hogy tudsz jönni vagy sem. Gondolom, van más dolgod is most, mint inget próbálgatni. Most, hogy már egyetemista vagy … Remélem, megtartod ezt a legutóbbi jó szokásodat, hogy nem leszel velem morcos. Mert bizony én nem akarok neked soha rosszat.
Ja, és anyám nagyon örült, hogy küldtél neki egy esemest névnapjára.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat