Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-07-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-07-27

Kedves Jucó!
Nem volt valami jó éjszakám, öt elôtt felébredtem, és nem tudtam visszaaludni. Érdekes, akkor kedélyesen forgódom, gondolkozom ezen-azon, eszembe sincs álmosnak lenni, bezzeg most meg már kóválygok. Ráadásul mindjárt mennem kell stúdióba, utána meg egy belsô prezentáció lesz, ahol elô kell adnom az ötleteimet, ami nem nagyon van. Vagyis majd okosan nézek. Pedig nagyon számítanak rám. Én vagyok itt a t?zoltó készülék, ha baj van, berántanak mindenféle olyan munkába, ami eredetileg nem is az én feladatom. Ilyen volt például legutóbb a borsós film, ahol egy fickó kergette az utolsó szem borsót a tányárján. Ott is szabadságon voltam, nem találtak ki semmi elfogadhatót, és azt várták, hogy majd jövök, és megoldom. Mondjuk így is lett, de nagy teher, ha az emberre mint megváltóra gondolnak. Mert ha nem teljesíted az elvárást, elôször elnézik, másodszor már szólnak, harmadjára már nem is szólnak, csak érzed, hogy nagy gond van. Mondjuk azt látod, hogy szövegírókat hívnak be interjúra. Szóval ebben a szakmában, de szerintem minden jobb helyen, verseny van. Úgy is hívják ezt, hogy versenyszféra. Igazából ez jó mindenkinek. A munkaadónak azért, mert mindig jó munkát kap, a munkavállalónak meg azért, mert nem tesped el. És a legjobb a sikerélmény, amikor megnyerünk egy tendert az én ötletemmel. Persze nem csak az én munkám, de az alapötlet nélkül semmi nincs. Szerintem, ha orvos leszel, te is ilyen helyen leszel. Mert mama is dolgozott osztályon, és neki is mindennap bizonyítania kellett, hogy nem véletlenül alkalmazzák. Emlékszem, olyan sokszor volt, hogy elmesélte, milyen betegei vannak, és senki nem tudta, mi bajuk, még a fôorvos sem, hanem csak mama tudta kitalálni. Hej, talán jobb lett volna, ha marad kórházi orvos. Sokszor mondtam neki, hogy hagyja az orvoslátogatást, mert már keresek sok pénzt, és ha még nem is fizetnek neki rendesen, akkor is megélünk valahogy.
Ma is meleg lesz már, 33 fok, hétvégén még melegebb, de hétfôre már 23 fok lesz csak. Utána meg megint melegszik az idô.
Nem jársz a vivre. Azt hittem, most már rendszeres vendég leszel. Hej, vajon olvasod-e ezeket a leveleket? Szerintem nem. Már azt is elfelejtetted, mi a tevém neve, ahol megtalálod a naplót.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat