Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-12-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-12-04

Kedves Jucó!
Tegnap megint megfenyegettelek, ha nem mondod meg, mit szeretnél karácsonyra, nekiállok sapkát horgolni. Erre aztán nagy nehezen válaszoltál, hogy még nem tudod. Azért nagy nehezen, mert elfogyott a pénz a telefonodról. Hát már egy ház árát eltelefonáltad, kit hívsz annyiszor. Hogy nem engem, az biztos.
Hétfőn még jövök dolgozni, aztán legközelebb karácsony után, de valószínűleg még akkor sem, mert két ünnep között nem szoktak bejönni ide. Tavaly sem kellett. Bár erre nem lehet támaszkodni 100%-osan. Volt már nekem olyan, hogy december 31-én délután kettőkor küldtem az ügyfélnek a faxot az ötletekkel. Bizony, aztán meg másnap délután, vagyis január 1-jén kellett bemenni. Remélem, ilyen nem lesz.
Hajnal háromkor ébredtem fel, azóta szinte nem is aludtam. Rémálmaim voltak. Egy nagy veres macska jött oda hozzám a mezőn, nem nagyon tetszett, mert nagyon nagy volt meg kövér, de annyira nyomult, hogy nem tudtam mit csinálni. Ahogy hozzáért a lábamhoz, rögtön kibújt a bőréből, és csak a feje maradt meg, meg egy csomó bél. És még élt, csak nyávogott az a tíz kilónyi bél. Szörnyű volt. Meg fekete csuhás papok ugrottak fejest a mocsárba. Szóval elszórakoztam álmomban. Biztos sokat ettem este. Aztán meg nem tudtam elaludni, elkezdtem hallgatni egy orosz ortodox egyházi cd-t, de azzal sem volt jobb. Aztán fél hat körül elalhattam, de fél hétkor rikkantgatott a szomszéd szobából a gyerekem, ahogy te mondod, úgyhogy onnantól nem volt csucsuka. Úgyhogy most meglehetősen álmos vagyok, de nem bánom, mert a main kívül már csak egy napot kell dolgoznom az idén – remélhetőleg.
Na, lassan megyek dolgozni, mert még munka is van.
Mikor kezdődik a vizsgaidőszak? Gondolom, hamarosan, mert egyre több diákot, korodbelit látok jegyzeteket búni a villamoson. Sívó idegesek. Gondolom, te sem vagy különb. Nehéz a vizsgaidőszak, de ki lehet bírni. Az ember sokszor érzi közben, hogy ezt nem lehet megcsinálni, aztán mégis sikerül. Csak kitartónak kell lenni. Vonulni, bármi is van. Annyit tanulni, amennyit lehet, de azért aludni is kell. Ha valami nem fér bele az időbe, akkor ez van. De az fontos, hogy becsületesen tanulj. A többi nem a te dolgod.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat