Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-01-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-01-11

Kedves Jucó!
Minden reggel arra ébredek, hogy fáj a torkom. De rájöttem, hogy biztos azért, mert horkolok. Volt, hogy arra ébredtem, hogy valami monoton dörmögést hallok, ami az ébredés után megszűnt. Ez már borzasztó lehet, nem? Valaki felébred a saját hortyogására. Sokat kínozhattalak benneteket. Emlékszem, sokszor mondtad, hogy a másik szobában sem tudtál aludni, úgy ordítottam éjjelenként. Meg mama is sokszor átment éjjelenként hozzád, mert nem tudott aludni mellettem. Már kezdek félni, hogy a gyerekem azért nem tud aludni, illetve azért ébred fel annyiszor éjszaka, mert felbömbölöm. Na, mindegy, én már így fogok kimúlni, horkolva. Ez ellen nincs orvosság. Pedig vettem orrsprét, orrtapaszt, mindent, de csak ordítok, ordítok éjszakánként. De legalább, ha Bláz feleségül vesz, akkor meg leszel edződve.
Szombaton írtam egy esemest, hogy egy hét múlva, vagyis e hét szombaton irány a Don Vito. Ej, válaszoltál is, hogy ha mindkét tárgyból átmész, akkor jössz. Örülnék neki nagyon, hej, milyen jó lenne. Régen találkoztunk, meg az azt jelentené, hogy sikerült a két utolsó vizsgád. Kíváncsi vagyok, miért ilyen gyorsan csináltad meg őket. Remélem, nem azért, hogy legyen időd tanulni az utóvizsgákra. Mondjuk, nem rossz elképzelés, ha vannak nagyon nehéz tárgyak. De azért ez a 15. korai, nem? Majd belejössz idővel, ebbe. Viszont most mennem kell, később folytatom.
Na, lassan vége a napnak, megállás nélkül kell dolgoznom. Igaz, voltam azért délben tornikázni is, amit azért kevés ember engedhet meg magának. Egy óra az ebédidő, én meg másfelet voltam távol, úgyhogy nem kell sírniuk, ráadásul minden reggel legalább 10 perccel korábban bent vagyok.
Holnap BKV sztrájk, remélem nem épp vizsgára mész, mert akkor nem lesz könnyű dolgod. Írok is egy esemest, hogy ha kell, érted tudok menni, és elviszlek vizsgázni. Persze, ha nyolcra mész, mert nekem 9-re ide kell jönnöm. Vagy 9 előtt 10 perccel.
Bár még lehet, hogy éjjel meg tudnak egyezni, de elég kicsi a valószínűsége, azt mondják. És határozatlan ideig akarnak sztrájkolni, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy egész héten nem lehet buszozni. Szépen néznénk ki.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat