Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-10-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-10-27

Kedves Jucó!
Azért ez sem rossz, Bob Marley:
http://www.youtube.com/watch?v=gBdk3smGlMk&feature=related
Tegnap írtam egy esemest, hogy gyere el este, sütök palacsinta. Nem sokat késlekedtél a válasszal, rögtön meg is beszéltük, hogy este találkozunk. Így is volt, megvártalak a pikulatanár előtt az Eső utcában, és onnan elmentünk a Remata útra, ahol lakom. Mielőtt hazaértünk, kérdezted, hogy a gyerekem most hol van. Mondtam, hogy a gyerekem vidéken van a nagyanyjánál. Persze mondtam azt is, hogy az a testvéred, mire te kijavítottál, hogy csak félig. Hát jó, akkor félig. Meg mondtad, hogy nem valami szép, persze gyorsan hozzátetted, hogy egy újszülött sem szép. Azért ez rosszul esett, el is mondtam, hogy annak idején, mikor kisbaba voltál, illetve már egyéves lehettél, mikor Ludányi Andrea azt mondta, hogy most már milyen szép vagy, nem így, mikor megszülettél. Hát ez nagyon rosszul esett nekünk, ha még így is volt. Mert bizony az embernek – bármilyen is a gyereke – nagyon tetszik. Így nekem is tetszik Vera, de téged meg szeretlek. Végül is, az ember mondhatja a testvérére, hogy csúny. Még akkor is, ha csak fél.
Én sok ronda dolgot mondtam Kolobászra. De rád visszatérve, nekiálltál furulyázni az ír furulával, mert már rögtön gyakoroltál. Közben kiderült, hogy ez nem az a nagyon jó pikula, mert egy igazán jó az 200 000 Ft körül van, ez meg csak 30 000 kötül volt. De hát azért nem vettem jobbat annak idején, mert előfordulhatott volna az is, hogy egyszerűen nem jön be, és többé nem játszol rajta. Akkor meg kidobott pénz lett volna. De mondtam, ha nagyon szeretnél, akkor talán meg lehet szervezni, hogy neked is legyen egy olyan nagyon jó pikulád.
Aztán megcsodáltad Hecker Péter festményét, ettél meleg szendvicset, pár palacsintát, aztán hazavittelek az Árnyas utcába, mert már késő volt. 10 óra, régi idő szerint 11. és nekem még dolgoznom kellett.
Hát szóval nagyon jó volt, hogy találkoztunk. Méltóképp ünnepeltük meg az egyéves találkozót.
Ma délben is találkozunk a Mákos Gubában, aztán mész az eskükői ruháért. Mert te már úgy hívod a szalagavatós ruhádat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat