Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-03-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-03-04

Kedves Jucó!
Ha szereted a szép muzsikát, ezt hallgasd meg: http://www.youtube.com/watch?v=LfjD-DQ5REk vagy ezt: http://www.youtube.com/watch?v=oqSulR9Fymg&feature=related
Beethoven.
Elég borús az idő, 1-2 fok lehet, tegnap, meg azelőtt már 15 fok is volt, meg sütött a nap.
Nem hoztam ma vizet magammal, mert gyalog jöttem, ilyenkor szokott itt lenni egy nagy ásványvizes üveg, abba szoktam vizet engedni magamnak. Mert ugye nem csapvizet iszom én, ha otthonról hozok, hanem van egy víztisztító berendezésünk, abba bemegy a csapvíz, teljesen szétszedi, megszűri a gép, vagyis desztillálja valahogy, aztán meg a tiszta vízhez hozzákever ásványi anyagokat az optimális mértékben. Kaptam, állítólag nagyon sokba kerül egy ilyen szerkezet – van vagy 200 ezer forint – de én nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy valóban olyan hasznos-e, mit amennyibe kerül. Állítólag amerikai. Akkor aztán bizos nagyon jó, nem? Csak vicc, nem mintha bedőlnék ennek. Ha mondjuk német lenne, akkor elhinném.
Pont azt néztem valamelyik nap, hogy mindent Kínában csinálnak, még az ikeás fazék alján is ez van, hogy made in China. Vettem a gyerekemnek építőkockát, fából van, és olyan meglepő volt látni, hogy Bulgáriában gyártották, nem pedig Kínában.
Ezzel az épíőkockával szoktam reggelenként tornyot építeni, amit aztán a gyerekem nagy vehemenciával lerombol. De sokszor meg sem várja, hogy kész legyek, jön, és szép lassan kivesz egy-két kockát, mire a torony ledől. 100 darabos, úgyhogy nagyot zúdul, amit a gyerekem nagyon szeret. Már próbált ő is egy kockát beépíteni, de ehelyett ledőlt az egész, úgyhogy feladta, és már csak a rombolásnak él. De még ennyi idősen, nyolchónaposan nem is lehet többet elvárni tőle. Maj másfél évesen jut el oda, hogy építsen valamit. Még nem elég finom a mozgása.
Kár, hogy nem emlékszem, milyen voltál te ennyi idős korodban. Illetve emlékszem, hogy néztél ki, de hogy épp mit csináltál, arra nem. Az sem biztos, hogy te ennyi idősen már álltál. De mászni már biztosan másztál. Mama biztos emlékszik.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat