Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-01-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-01-21

Kedves Jucó!
Tegnap írtál esemest, hogy találkozunk-e a Mákos Gubában. Sajnos nekem már be volt tervezve valami, úgyhogy írtam, hogy inkább ma kéne. Erre csak annyit írtál, hogy, a pikulát vissza lehet-e küldeni. Válaszoltam, hogy nem. Mivel több, mint egy éve rendeltem, a másik, hogy ilyen állapotban – szét van tépve – nem vennék vissza, a pénznek meg végleg búcsút inthetnénk. Úgyhogy nem marad más hátra, venni kell egy másikat. De úgy, hogy elkezdesz spórolni, és ha összejön valami, akkor talán születésnapodra meg lehet venni. De mondjuk jó lenne, ha mama is beszállna, mert ennyit nem tudok egyedül kifizetni. És akkor az jó születésnapi ajándék lenne, nem? Meg persze már azt a 20 ezer forintot is félre kellene rakni, amit szombaton adtam. Azzal már megvan a 10%-a. de nagyon lutrinak érzem én ezt, hogy megint rendelünk valahonnan, aztán csak itt derül ki, hogy nem jó. Ezért azt mondom, mint tegnap is, hogy a legjobb lenne használtat venni, mondjuk az egyik tanárodtól, aztán, ha az nagyon jól megy, akkor venni egy igazit, mármint újat.
Na, majd meglátjuk.
Hajnal négykor elkezdett sírni a gyerekem. Az anyja próbálta visszaaltatni, de ahogy elhallgatott, tíz perc múlva újrakezdte. Na, akkor én átmentem a másik szobába, az anyja meg berakta a helyemre a gyerekemet. Így aztán elkezdődött az, amit te is csináltál kiskorodban. Igaz, akkor te már nagyobb voltál, mert a saját lábadon jöttél át, én meg mentem a helyedre aludni. Ja, és szépen teljesen felébredt, nevetgélt, szórakozott hajnal fél ötkor, pont úgy, mint te annak idején. Aztán elkezdett éktelenül ordítani, mire megszoptatta az anyja, és aztán öt percen belül elaludt. Valószínűleg szomjas vagy éhes lehetett. Hát ilyen az, ha van valakinek egy kisgyereke. De azért nagyon kis kedves, és nem lehet rá haragudni. Amikor csinálta hajnalban a japán karácsonyt, akkor se haragudtam rá. Főleg nem, amikor felém fordult, és elkezdte kapirgálni a kezem.
Majd megtudod, te is, milyen szép az, ha valakinek van kicsinye. Egyébként te is pont ilyen kis gombóc voltál, mint a gyerekem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat