Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-04-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-04-28

Kedves Jucó!
Hát, ilyen az élet. Ki tudja, mi lesz ebből az influenzajárványból. Azt írják, harmincévente tör az emberiségre olyan járvány, ami ellen nem tud védekezni és sokmillió embert visz el. És a legutóbbi ilyen járvány 40 éve volt, vagyis nagyon kinéz most egy újabb. De hát Isten kezében vagyunk. Ha az embernek, vagy az emberiségnek eljött az ideje, akkor úgysem tud ellene tenni. Persze mindent el kell követni, hogy elkerüljük a megbetegedést, de ha meg kell halni, akkor úgysem tehetünk semmit. Így van ez.
Az a furcsa, vagy inkább ijesztő ebben a disznóinfluenzában, hogy nem úgy lappangott, mint a madárinflu, vagyis csak hallani lehetett róla, hogy van, meg hogy még emberről emberre nem terjed, és mindenki tartott tőle kicsit, ez egyből úgy nyitott, hogy emberről emberre is terjed. És mint hallom, már ötven gyanús eset van Európában, Mexikóban meg 120 halott. Tegnap még 4 beteget észleltek Európában, Mexikóban meg csak 80-an haltak meg. Szóval itt már nem is szimplán félnek az emberek, hanem egyenesen rettegnek, lassan pánikba esnek. Gondolom, mama is ideges, lesi az internetet. Azt mondják, estére többszöröse lehet a megbetegedetteknek itt ezen a kontinensen. Vagyis percenként betegszenek meg az emberek. És a legrosszabb, hogy az életerős fiatal emberek halnak meg, nem a legyengült öregek. Vagyis nem azok múlnak ki, akiket az amúgy is gyakori influenza elvisz, mert le vannak gyengülve, hanem a fiatalok. Bár én ebből a szempontból, mármint hogy fiatal, nem tartozom a veszélyetetettek közé, de úgy, hogy az erősek halnak meg, akkor nagy a sanszom. Mert én nagyon erős vagyok, az egész utcát eldobom kisujjal. Legalábbis szerinted.
Na, mindegy, ha el kell hagyni e földi poklot, akkor elhagyom. Bár valószínűleg nem lesz ekkora szám, ha belázasodom. Csak abban bízom, hogy neked nem lesz semmi bajod. Mert te fiatal és erős vagy. Mindenben fogadj szót mamának, és akkor megússzátok. Aztán is hallgass rá mindig, mert ő csak jót akar neked, sosem rosszat. És a legfontosabb: rosszért rosszal ne fizess. És még lenne egy kérésem: ne hajtsd úgy koporsóba fejed, hogy nem vagy megkeresztelve. Ezt nekem kellett volna elintéznem, de nem tettem. A gyerekeidet is kereszteltesd majd meg. Tekintsd ezt utolsó kívánságnak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat