Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-05-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-05-19

Kedves Jucó!
A mai bejegyzés két részből áll. Mert ma vasárnap van, és bejöttem dolgozni, és elkezdtem írni, de holnap fogom befejezni. Szóval csak azért írok, hogy elmondjam, hogy nem jött össze a találkozó, mint azt sejtettem előre. Mert kérdeztem SMS-ben, hogy szombat jó-e, amire nem válaszoltál. Aztán kérdeztem pár nap múlva, hogy a puccen, puccte, hadge pucc hogy sikerült. Arra írtad, hogy 97%-os, meg most már nem érsz rá. Erre válaszoltam, hogy akkor beszéljünk telefonon. Nagyon fájt ez az egész, de nem éreztettem veled, ezért írtam, hogy pedig már sikolythatnékom van, úgy beleéltem magam a Pirátba, de akkor legalább telefonon sikolytozzunk. Persze erre nem válaszoltál, nem is hívtál fel. Talán jobb is így. Rövid távon biztosan, de hosszú távon egy gyilkos méreg. De hát ha ennek így kell lennie, akkor legyen így. Azért tegnap mindenütt SMS pittyegést véltem hallani. Nem is gondoltam, hogy ennyire várom, hogy küldj mégis egy SMS-t. De tényleg, a rádió, ha pittyent, az óra, ha kettyent, mindig azt hittem, te írtál.
Gyönyörű szép idő van, olyan, mintha már nyár lenne. Állítólag jövő héten visszatér a hideg, bár fagy már nem valószínű. Remélem, nem otthon kuksolsz, hanem azért kicsit kimozdulsz. Nagyon rossz, hogy nem találkoztunk.
Már biciklivel járok, csak be kell dugni a fülem vattával, mert már tavaly is lüktetett a huzatra. Szépen nézhetek ki a nagy pamaccsal a fülemben.
Na, mára ennyi, megyek dolgozni, nem ezért jöttem be eredetileg.
Ma hétfő reggel van, tegnap bent voltunk dolgozni. De ezt írtam is.
Megcsináltam a kókuszos kockát, nagyon finom, de az fontos, hogy nagyon kis lángon süsd, akár 40-50 percig is. Meg nagy tepsi kell hozzá, mert jó magasra megnő (vagy ahogy nagyanyád mondta mindig: megnől), így jártam én is. Így félbe kellett vagdosni. Vagyis először 3 centis csíkokra, azokat megint 5 centis kis hasánokra, azt meg félbe. Valahogy így. És akkor lettek olyan jó falatnyi kockák. Ja, azért nem pogácsaszaggatóval szaggattam, mert annyira szivacsos a tészta, hogy csak összenyomta. Szóval vágtam késsel. Meg ami macerás volt a pudingkenegetés. Jó másfél óra is megvolt. De nagyon finom.
Hát, remélem, valamikor hasznát tudod venni ennek a receptnek. Meg a többinek, amit írtam.
Megyek dolgozni, holnap újra írok, ne addódj.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat