Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-06-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-06-09

Kedves Jucó!
Lehet, hogy ezt a számot már elküldtem neked korábban, de ha nem, akkor hallgasd meg újfent: http://www.youtube.com/watch?v=Zi_E29ZUKac&feature=related
Na, szóval azt akarom mondani, hogy tegnap nekiálltam írni, de míg ez a nagy vateraőrület le nem megy – ma van az utolsó nap – addig minden percem ki van centizve. Tegnap vitték el a fődíjat, az egymilliós karórát. Omega, állítólag James Bond is ilyen órát hordott a filmekben. Én nem tudom, egyet sem láttam.
Meg azt akarom még mondani, hogy a gyerekem nagyon akaratos. Ha nem kap meg valamit, rögtön ordít. Mosnjuk te is sírtál, de megértetted, ha nem kaptad meg rögtön az ebédet például. De a gyerekem olyan, mint a nagynénje, aki mindig üvöltött, ha eszébe jutott valami, amire szüksége volt. És félek tőle, hogy pont olyan lesz, mint a nénikéje. Tiszta stressz az élete, neki semmi nem jó, ha meg megtetszik valami a mai napig képes kihisztizni. És még azt mondja, hogy neki ügyvédnek kellett volna mennie, mert mindent meg tud magyarázni. Csakhogy az erőszakosság, nem egyenlő az okos érveléssel. Mert a nénikéje addig mondja-mondja, míg az ember meg nem unja, vagy bele nem fárad és azt mondja, „jó, igazad van, csak hagyd már abba”. Na, és azt úgy értékeli, hogy mindig igaza van. most szólj hozzá. Hát nagyon remélem, hogy a gyerekemet jó irányba lehet még terelni, elvégre még nincs is egyéves. Szóval a nénikéje csúnyán el lett kényeztetve, mert az ember előbb-utóbb megadja magát az erőszakosnak. Persze van, aki szívós, de én nem az a fajta vagyok. De neki lenne jobb, ha nem szokna hozzá, hogy erőszakkal mindent meg lehet szerezni. Azért annyira nem tragikus a helyzet, csak veled kapcsolatban nem emlékszem ilyen erőszakosságra. Te inkább az ellenkezője voltál. Bár erőszakos volt, de csak velünk, azt akartad mindig, hogy minden úgy legyen, ahogy te akarod, de másokkal szemben meg engedékeny voltál. És gondolom, az, amikor mama soszor úgy fogadott, hogy „egész nap ordított”, az nem egyenlő azzal, hogy erőszakoskodtál. Na, majd meglátjuk, de mostanában soszor eszembe jut, hogy milyen voltál, mikor kisbaba voltál.
A gyerekem lassan egyéves, június 24-n, az év leghosszabb napján. És pontosan fél évre rá van karácsony.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat