Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-05-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-05-25

Kedves Jucó!
Na, újból hétfő van, Editke újból ingerült lesz. Megfigyeltem, az utóbbi hetekben hétfő-kedd-szerda idegbeteg nap nála. Csak tudnám, mire fel. Ja, ha még nem mondtam, ő a kolléganőm, mondhatni az egyetlen beosztottam. Nem mintha éreztetném a felsőbbségemet, de ha akarnám sem tudnám, ha kérdezek tőle valamit munkával kapcsolatban, egyből visszakérdez, hogy „mert?”. Vagyis mi közöm hozzá, plusz emellé még vágja a pofákat. Szóval bármilyen ügyesen is ír szöveget – ami azért így annyira nem is igaz – túlzottan nem fogom sajnálni, ha talál jobb állást. De ő az a típusú ember, hogy sehol nem fogja magát jó érezni. Az előző munkahelyén is fél év után elkezdett másik állás után nézni.
Tegnap este megettem egy egész ananászt. Ugyanaz a fajta, amilyen neked is van, ha még meg nem etted. Nagyon finom volt, ez nem volt megbarnulva, hanem szép sárga volt, meg finom is.
Na, nagy nehezen kiszedtem belőled, milyen volt a sátorozás. Ja, azt nem is írtam még, hogy péntek délután küldtél egy zavaros sms-t, hogy a 16:28-as honnan indul mert lehet, hogy nem érsz oda. Na, ebből kellett nekem kitalálnom, hogy valószínűleg az után érdeklődsz, hogy mi a neve annak a helynek, amihez indul a Kismarosra közlekedő vonat. Gondolom, Esztergom, de nem biztos. Ezért felhívtalak, és addigra kikerestem az elvira.hu oldalt, és megnéztem, de itt sincs az kiírva. Szóval azért akartad tudni, mert siettetek Blázzal, és úgy gondoltad, nem lesz időd ott keresgélni, hogy mi lesz kiírva a vonatra. Szóval, ha jól tippelek, elértétek a 16:28-ast, onnan átszálltatok a kis erdei vasútra, és fel a Királyrétre. Írtam egy sms-t, hogy ha áll a sátor, írj mindenképp. Írtál is. Csak kicsit aggódtam, amikor írtad, hogy egy patak mellett táboroztatok le, szóval azért féltem, mert éjjelre nagy zivatart mondtak, és tartottam tőle, hogy kiárad, és elsodor benneteket. Mert gondolom, Blázzal egy sátorban voltál. És ugyan nem félsz, hogy te mint felnőtt korú, fiatalkorú megrontásáért börtönbe kerülsz? Mert Bláz még csak 17 éves, nem?
Na, aztán másnap kérdeztem, hogy minden rendben volt-e, és nem bántad-e meg, hogy oda mentetek. Írtad, hogy tök jó volt, jött éjjel róka, szedtetek aranyat – ha ezt jól értettem –, és még kirándultatok is másnap. Ennek nagyon örülök, és majd írok neked máskor is ilyen jó túraútvonali lehetőségeket. Megbeszéltük, hogy veszünk neked egy jó túracipőt, hogy a Tátrába legyen mit felvenned azokra a nehéz terepekre. Küldtem is két képet tegnap este a Tátráról.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat