Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-01-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-01-12

Kedves Jucó!
Reggel találkoztunk, vagyis elvittelek a Moszkva térig, mert BKV sztrájk van. de ezt tegnap írtam, de a lényeg, hogy reggel negyed 7-re odamentem a sarokra, és te kijöttél ¾-kor. Nagyon sok volt az autó, de sikerült negyed 8-ra elveretni a metróig. ¾ 8-ra kellett odaérned a Klinikákhoz. Kémiából vizsgáztál. Különösebben nem voltál megrémülve, szerintem tudtad jól. Hát a kémiához való érzéket nem tőlem örökölted, az biztos, én sosem voltam belőle valami jó, mondhatom úgy is, hogy megbuktam első félévkor belőle Tatabányán.
Lehet, hogy este is találkozunk, ha addig nem tudsz hazamenni, mert tart a sztrájk.
Elég izgatott voltam az éjjel, hogy el ne aludjak, fél 2-től már nem is aludtam, csak az órát lestem. Olyan vagyok, mint a kisöreg, Bandi bá’. Elmeséltem ma reggel is Kolobász történetét, amit szerintem legalább négyszer hallottál, de ha nem, akkor itt legalább kétszer is megírtam. Szóval azt, amikor Kolobász ment Párizsba, három nap busszal, amiből háromszor a buszon aludt, szóval azt nyerte történelem versenyen, és reggel hétkor indult a busz a Nagyvárad térről és ők időben elindultak, mert bármi közbejöhet, ugye. Vagyis 11-kor már gurultak Szeghalomról. Na, valami ilyesmi érzet van bennem, ha korán kell felkelnem.
Azon gondolkozom így, közeledve a napló végéhez, hogy hiába másolgatok én itt be neked linkeket, ha kinyomtatom, nem fogsz tudni rákattintani a papírra. Úgyhogy ezt a naplót CD-n is megkapod, hátha érdekelni fog majd, milyen zenéket is hallgattam, miközben írtam. Az elején még arra gondoltam, hogy alaposan elolvasom az egészet újra, mielőtt elküldöm, de rengeteg ez az 1000 oldal, és igazából nem szívesen élném át azt a sok fájdalmat, amit a könyv első 500 oldala sugároz. Mert akkor megszakadt a szívem. Bizony, most sem a régi már, de azt az időszakot nem kívánom senkinek. Nemhogy neked nem kívánom, hanem senkinek. Anyám nem így gondolkodott gyerekkoromban, hanem mindig azt mondta, nem kíván nekem semmi mást, csak azt, hogy pont olyan gyerekem legyen, mint amilyen én vagyok, illetve voltam. Nem nehéz ebből kisakkozni, hogy ez inkább átok, mint jókívánság.
Egy kicsit szétszórt vagyok, amit remélem, megbocsátasz, de alig aludtam az éjjel.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat