Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-08-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-08-04

Kedves Jucó!
Tegnap írtam egy esemest, hogy tartok tőle, hogy úgy jársz, mint Mokaszinos Erzsike, úgyhogy vegyünk mégis csak egy túracipőt. Tegnap már néztem is, meglehetősen drágák, de sajnos nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy mutatós olasz gagyi bakancsban feltörd a lábad. És ezt is be kell ám járatni, hogy ne mondjam, törni. Úgyhogy legalább ötször végig kell benne járnod a Solimár- Agykovács távot. Legjobb, ha Bláz is megy, ő is edz. Mert kimerítő egy túrák vannak ám a Tátrában, nem lehet puhán menni. Majd megmutathatod Bláznak, hol integetett neked a kis mancsával a hiúz. Amikor mondtam neked, ideges voltál pénteken.
De legjobb lenne, ha elbuszoznátok a Mátrába, és Mátrafüredtől felgyalogolnátok a Kékestetőre, onnan meg vissza. Én már többször is megtettem ezt az utat, meglehetősen nehéz, de nagyon szép is, úgyhogy megéri.
Szerintem azt kellene csinálnotok, hogy 20-án megérkeztek 12 körül, felmentek a Bilikova házba, lecuccoltok, aztán elmentek Mokaszinos Erzsike úzján a második hídig meg vissza. Az is szép táv és nagyon szép is. Azért Mokaszinos Erzsike útja, mert 20 éevsen itt mentem el a második menyasszonyommal, aki nem volt hajlandó cipőt venni, csak egy mokaszint. Nem is volt hajlandó kimozdulni a szállásról két napig utána, csak feküdt és jajgatott, hogy fáj a lába. Engem a gutaütés kerülgetett, hogy drága pénzért itt vagyunk, és még csak ki se mozdulunk. Na, mindegy, úgyhogy jól teszed, ha rágyúrsz a prodzsektre.
Holnap 1-kor találkozunk, és elmegyünk túracipő venni. Mert gondolom, abban a kis vacakban akartál menni, ami nem fogja a bokád, az a kis piros bőrcipő, nem? Felmegy bennem az ideg, ha eszembe jut, hogy ebben akarsz menni. Úgyhogy mindenképp vennünk kell egy cipőt.
Na, holnap déltől szabadságon leszek, és el tudlak a cipővétel után vinni háromra az Üllei útra, mert mondtad, hogy akkorra oda kell érned. Most viszont dolgoznom kell, mert úgy van ez, hogy aki szabadságra megy, előtte ledolgoztatják vele az összes munkát. Vagyis félbe hagyott munkát nem hagyhat itt. Ezért is voltam itt szombat-vasárnap.
Na, holnap találkozunk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat