Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-02-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-02-03

Kedves Jucó!
Szép idő van, mondhatom, szakad az eső. A fejem meg majd szétmegy, remélem, nem a pince miatt, hanem a melegfront miatt. De tartok tőle, hogy inkább az előbbi. Itt a pincében nem az, hogy természetes fény nincs, de még a levegő sem természetes, beszíjják, légkondicionálják, aztán befújják ide. Szóval olyan ez, mint az állatoknak az állatkertben a természetes élőhely. Például hiába raknak a majomnak fákat meg lombokat, nem fogja úgy érezni magát, mintha erdőben lenne. Így vagyok ezzel én is. De nem panaszkodom, amikor akkora leépítések vannak mindenütt. Örülök, hogy van állásom. Bizony, nem gondoltam, hogy egyszer ezt fogom mondani. Vicces, ha eszembe jut, hogy 1991-ben Jeszenszky Géza külügyminiszter azt mondta, hogy Magyarországon 1992-ben jön majd el a Kánaán. És akkor jelentették be, vagyis 92-ben a Bokros csomagot, amire szükség volt, de megnyomorította az embereket. Mondjuk, mi annyira nem éreztük, mert annál szegényebben nem nagyon lehetett élni, mint mi akkor. Azért azok szép idők voltak. Akkor voltál olyan aranyos kisbaba, és akkor nem nagyon számított semmi más. Éltünk a nagy szegénységben, de azért elmondhatom, boldogságban is. Na, mindegy. Csak ne fájna így a fejem. Már reggel arra ébredtem, hogy lüktet a halántékom, azért mertem arra gondolni, hogy lehet, hogy mégiscsak csak a front, a meleg front.
Tegnap volt Kolobász születésnapja, még jó, hogy este eszembe jutott, és küldtem neki SMS-t, hogy Boldog születésnapot, Gyönyörű. Ennyi volt, amire nem is válaszolt, lehet, hogy megsértődött. De inkább az lehet, hogy nincs pénz a telefonján. Majd megnézem az iwiwen, azon mindennap fent van vagy ötször.
Tegnap küldtem neked is SMS-t, hogy találkozzunk ma és nézzük meg este a Cseleket, de írtad, hogy ma nem jó, ha van valami, inkább találkozzunk tegnap. De nem volt semmi, illetve már nekem volt dolgom, úgyhogy válaszoltam, hogy majd akkor legközelebb. Remélem, játsszák még egy darabig ezt a filmet.
Csak ne szaggatna így a fejem. Meg az az érdekes, hogy itt teljesen természetes, hogy a saját kocsiddal mész el egy tárgyalásra, szó sincs róla, hogy esetleg taxival menj, költsd csak a saját pénzedet. Szóval van itt bőven hátrány a tímhez képest, de hát örüljek, hogy ez van.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat