Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-03-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-03-28

Kedves Jucó!
Ali Farkat hallgatok ma reggel is. Mert mostanában, ahogy beérek, elkezdem a naplóírást. Szépen süt a nap, és jó meleg van. Épp ezért le kell cserélni az autóról a téligumit. Mert 8 fok fölött nemcsak felesleges, de kidobott pénz is, hisz? sokkal gyorsabban kopik, mint a nyári. Ezt ne felejtsd el. Sôt, ha most olvasod, amit írok, szólj mamának, hogy ideje lecserélni.
Mindennap megnézem Yavannát többször is, de tegnap a teveférjét is meghesszöltem. És ô nincs lefagyasztva, és 100% a kedve, a súlya is 65%. Pedig 55 napja nem látogatta meg a gazdája. És a múltkor meg még le is volt jegelve. Félek tôle, hogy most rúgja az utolsókat, és azért éledt fel. Mert például az embernél is úgy van, hogy a halála elôtti egy napban sokkal jobban érzi magát. Mert olyankor már feladja a szervezet a küzdelmet, ami fájdalommal jár, és ha feladta, akkor a betegség ellenállás nélkül halad elôre. Hát, lehet, hogy Paszek is feladta a küzdelmet, és mára már meg is halt. Ha így van, akkor Yavannára is vár?
Éjjel veled álmodtam, nagyon szép álom volt, igaz sírtam a végén, de akkor is jó volt. Egy erdészházban voltunk egy hétig, és valamilyen egészségügyi továbbképzésen vettünk részt. Az az erdészház egy családé volt, csak azt bérelte az a tanfolyam, amiben mi voltunk. Az utolsó napokban kint ültünk a ház elôtti mezôn, és ott magyarázott egy idôsebb nôvér. Közben a ház tulajdonosai hazajöttek, bementek a faházba és elkezdtek rendet rakni. Összegy?jtötték a szemetet, és zsákokban hordták kifelé. Az utolsó zsákkal egy nagy barna játékmacit is kitettek a kuka mellé. Kérdeztük, hogy azt miért dobják ki. Azt válaszolták, hogy a lányuk már felnôtt, és nem kell neki az egykori kedves játéka, és ôk meg már megunták kerülgetni, hát kidobják.
És akkor te észrevetted, hogy az a nagy kopott maci milyen szomorúan néz a kuka mellôl, és odajöttél hozzám, és sírva mondtad, hogy ugye nem hagyom, hogy kidobják. És én is annyira sajnáltam, hogy sírtam, és mondtam, hogy elvisszük haza. Te meg nagyon örültél, nevettél, de én ekkor már felébredtem. Könnyes is volt a szemem. Aztán reggel gondolkoztam, mit is jelenthet ez az álom, mert sok álomnak fontos jelentése van. Nem tudom, de talán te majd rájössz egyszer, ha ezt olvasod.
Tegnap számolgattam, hogy bizony már lassan két és fél éve nem találkoztunk. Félek tôle, hogy olyan dolgot csinálsz, amit egész életedben nagyon fogsz bánni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat