Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-05-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-05-05

Kedves Jucó!
Azt olvastam, a legtöbb diák Spiró György elemzést választott a magyar érettségin. Én azt hittem, te Lázár Ervint, de valószínűleg te sem tértél el a nagytöbbségtől. Csak azért gondoltam, mert Lázár Ervint szeretted, vagyis a meséit. Ja, meg eszembe jutott, hogy amikor verselemzésben siettem segítségedre, és kettest kaptál, szóval akkor azt mondtad, hogy te majd az érettségin az elemzést fogod választani. Szóval biztos azt választottad. Most megint Jeff Buckleyt hallgatom, a szívemben hála van Isten iránt. http://www.youtube.com/watch?v=HKnxmkOAj88
Főleg miattad is, hogy ilyen szép nagylány lettél, és megsegített az érettségin. Mert tegnap hajnalban beszélgettem vele, hogy segítsen meg téged az érettségin, és az legyen belőled, aminek lenned kell. Mert nincs annál rosszabb, ha egy gyereket olyan pályára kényszerítenek, amihez nincs tehetsége, elhivatása. Ez leginkább akkor fordul elő, mikor a szülőnek nem sikerült valami, és a gyerekében szeretné megvalósítani. Gondold el, mi lenne, ha én mindenáron azt szerettem volna, hogy tengerész legyél. Mert 14 évesen az akartam lenni. Annak ellenére, hogy nem tudok úszni. Vagy azt akartam volna, hogy régész legyél. Akkor aztán vágnod kellett volna a történelmet. Na, mindegy, ha orvosnak kell lenned, akkor az leszel. Ha nem, akkor más lesz belőled. Isten vezet majd az utadon.
Most írod a mamamatika érettségit. Ettől nem féltél, mert tegnap azt írtad sms-ben, hogy a holnapi történelemtől tartasz igazán. Hát, ha most bedobnának érettségizni, a mamamatika biztos egyes lenne. Semmit nem tudok, és az az igazság, szinte soha semmire nem használtam azt a tudást. Bár egyszer a ház építésénél próbáltam kiszámolni egy derékszögű háromszög egyik oldalának hosszát, de valahogy csak a szög értéke jött ki, 90 fok. Még jó, hogy Bandi bá’ ott volt és megoldotta a problémát. Nagy tudást visz el magával, ha egyszer eltávozik az örök olajmezőkre. Mert az olajkutató intézetnél az ő dolga volt, hogy problémákat oldjon meg. Folyamatosan jöttek a problémák, és nem restülhetett el az esze. Még most is, ha a szomszéd nem tudja kiszámolni, mekkora legyen a deszka a padlásra, az öreget hívja át. Pl. nem tudta kimérni a 3,012 métert. Ha belegonolok, nekem is okozna fejtörést. Te ki tudnál mérni egy deszkára ennyit? Remélem, igen, mert ha nem, akkor most izzadhatsz a mamamatika érettségin.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat