Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-12-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-12-02

Kedves Jucó!
Ma van itt a második napom. A tegnapi borzasztó lassan ment. Délelőtt – amikor még volt is egy kis munka – még el is ment, de a délután … Ilyen is régen volt, hogy 3 percenként néztem az órát. Legutóbb akkor, mikor születtél, akkor néztem percenként, hogy mikor lesz már délután négy. Mert azt mondták, ha addig nem születsz meg, akkor jön a csaszi. Így is lett. Hát bizony, szokatlan ez a hely kilenc év után. Azért már kezdem megszokni itt az embereket. Mondjuk ez túlzás, inkább csak megismerni. De 15 emberből még csak 2-3-nak tudom a nevét. Meg nincs is itt telefon. Csak cseten kommunikálnak egymással az emberek.
A teveklubon meg lassan meg fognak halni a tevék, mert nem tudom, csak kettőnek a jelszavát. Mohikánét meg Bögre tevéjét. Bizony, sok évet töltöttünk együtt. Sajnálom, hogy végük.ráadásul az egyiknek, ha jól emlékszem, Miss Gyapjaskának van vagy 15 datolája.
Azt mondtam tegnap, hogy itt hol a vécé? Az egyik szobában ül öt-hat hölgyemény, onnan nyílik az ajtó. Mondanom sem kell, tegnap csak pipilni mertem, pakálni nem. Elsüllyedtem volna szégyenemben, ha kilibbenek a vécéből, és húzom magam után a nagy kondenzcsíkot.
Na, megyek, pipilek egyet. Pakát meg inkább hazaviszem. Legjobb lenne reggel otthon hagyni, de akkor még ragaszkodik hozzám. Most meg inkább szorongatom.
Hej, milyen jó, hogy te nem voltál olyan kis szorongatós típus. Én óvodás koromban szorongattam napokig. Emlékszem, milyen rossz volt. De nem tudom, miért. Bezzeg te, nem őrizgetted. Bár szegénykém, emlékszem, az első nap az óvodában elmentél nagy nyugodtan pakálni, de amikor a következő gyerek, Cseterki Tomi bement utánad, kiabálva jött ki, hogy milyen rossz szag van. Gondolom, a bátyjával – jogosan vagy jog nélkül – ezzel szórakoztak otthon. Szóval akkor te úgy megrestelted magad, hogy soha az életben nem rondítottál az óvodában. De szerintem az iskolában sem. Csak otthon boldogítottál minket vele.
Megtört a jég, pakáltam egyet. Ráadásul nagyon gyorsan kellett csinálni, nehogy abban a szégyenben maradjak, hogy ha illatfelhőről nem is, de időhosszról kiderüljön. Mert az nagy szégyen, nem?
Ja, tegnap válaszoltál a viven arra a kérdésemre, hogy Mosza volt-e a táncosod. A válaszból – bár nem volt egyértelmű – arra következtettem, hogy ő volt. Szép nagy lakli gyerek. De szimpatikus. Gondolom, mamának is az. Neki mindig a magas emberek tetszettek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat