Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-03-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-03-05

Kedves Jucó!
Tegnap megnéztem a Polonium.hu-t, és az írják, hogy már mindenféle pólóminta érkezett. Úgyhogy fogok írni hamarosan egy SMS-t, hogy rendelj kettő pólót, olyat, amilyen tetszik. De lehet, hogy majd én megrendelem, ki is fizetem, csak akkor legalább azt írd meg, melyik minta, milyen méret és milyen szín kell. Örülnék, ha sikerülne összehozni.
Nagyon bosszant, hogy már megint kiégett a kocsi bal lámpája, ugyanaz, mint a múltkor. Kb. 3 hete. Akkor is beázott az ónosesőtől, most meg belementem egy nagy tócsába. De ez nagyon jó, hogy itt egy jó kis kocsi, ami ilyen nevetséges problémával küszködik, hogy beázik. Ráadásul nem is volt olcsó, még évekig fizethetem a részleteket. Hej, emlékszem, milyen sok baj volt a Skodával, amit Plikta adott régen mamának. Az már a második nap ledöglött az úton, mert esett a hó. Nem elakadt, hanem egyszerűen nem ment hideg, havas időben. Mama ment vele egyedül, és ott kellett hagynia az útszélre tolva a Nyugati környékén. Még jó, hogy volt, aki segített neki letolni az útról a kétnapos autót. Én meg másnap reggel mentem egy nagy lapáttal felfegyverkezve, hogy kiássam a hóból. De az az érdekes, hogy mi ezen nem is bosszankodtunk, hanem inkább nevettünk. Ja, nem is az volt a baja, hogy esett a hó, hanem az, hogy az akkumlátora nem bírta a hideget, és egy nap alatt lemerült. De az opel az nagyon jó kis ótó (ahogy Bandi bá’ mondja) volt. Azt nagyon szerettük, de az, ha kis eső is esett, azonnal bepárásodott és állandóan törölgetni kellett az ablakát belülről. Mert nem volt benne légkondícionáló, ami pikk-pakk leszítta a párát. Mint ahogy volt a toyota corollában. Na, az volt a legjobb autó, amit mama kapott a gyógyszercégtől.
Tehát először volt a Ford fiesta – mindketten ezen tanultunk meg igazából vezetni. Aztán jött az Opel Astra. Ezt nagyon szerettük. De ezt ellopták egy éven belül. GBH-067 volt a rendszáma. Aztán Plikta vett egy Skoda Felíciát, ami a világ legrosszabb autója volt. Ezt végül mama összetörte, Plikta megcsináltatta, de nem merte visszaadni mamának. Aztán lett a Toyota Corolla, HJD-488 rendszámmal. Ez volt a legjobb szolgálati kocsi. Közben megvettük pirkát, CAU-595 – ha még jól emlékszem. Végül lett az a kocsi, amit még ma is használtok. HIK-566. Ebben nincs légkodícionáló. Ez jó sok kocsi, nem? És még lehet, hogy valamelyiket ki is hagytam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat