Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-06-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-06-07

Kedves Jucó!
Ma reggel is biciklivel jöttem. Csodálatos ebben a szép nyári napsütésben szelni a levegôt, csak az a baj, hogy mikor ide beérek, szakad rólam a víz, vagyis az izzadság. Úgyhogy tiszta pólót is kell magammal hoznom, mert úgy járok, mint tegnap, hogy elültek mellôlem a megbeszélésen.
Reggel azon gondolkoztam, hogy abba kellene már hagyni a müzlievést, de mit tegyek, ha annyira megszerettem? És az emésztésnek is jó, vagyis mindennap lehet egy jó nagyot piszkítani tôle. Bocs, hogy ilyen prózai vagyok, de ezt azért írom, hogy majd nagykorodban, amikor ezt olvasod, tanulj belôle. Mert szerintem hasonlóan m?ködsz legbelül, mint én. Mert állítólag a müszli, ahogy mi hívtuk régen, ha sokáig eszi valaki, lesmirglizi a bélbolyhokat. Legalábbis anyám ezt olvasta valahol. Lehet, hogy így van. Emlékszel, milyen jó volt régen, amikor volt idô reggelizni? Meg leginkább szépen vacsorázni? Megadtuk a módját, hej. Kiraktunk téliszalámit, több féle sajtot, paradicsomot, paprikát, mindent. Volt, hogy joghurt is akadt. Elôször ki nem álltad, aztán meg nagyon megszeretted. Nem úgy, mint országos barátnôd, Patríci?, akinek felcsillant ám a szeme, mikor kérdeztem, hogy kér-e joghurtot, és teljesen lelombozódott, mikor meglátta, hogy ez nem cukros, (sz: cúkoros) gyümölcsöktôl hemjegô jogszi. Nem mondom, az is jó lehet, de szerintem sokkal jobb a sima. Szóval milyen jó volt úgy reggelizni. Volt szépen idô mindenre: beszélgettünk, verekedtünk, rugdosódtunk az asztal alatt, küzdöttünk, csapkodtunk meg minden. Ha majd nagy leszel, te se sajnáld az idôt, mert az nagyon sokat számít, ha együtt eszegetsz azzal, akit szeretsz.
Azon gondolkozom, meg kéne változtatni a nevem. Ezzel te is jól járnál, mert akkor neked nem kerül majd 18 évesen fáradságba, hogy nevet változtass. Vagyis maradhatsz, aki vagy, és már semmi nem köt hozzám. Én meg felvenném dédnagyanyám nevét, a Sáfrány vezetéknevet. Így: Sáfrány Mihály. Nem tetszik? Szerintem jó lenne. Nem is gondolja dédnagyanyám, hogy az ô utált (sz: útált) nevét egy leszármazottja felveszi. Gondold el, ha korábban tettem volna, akkor most úgy csúfolnának téged a neved után, hogy sárkány. Pedig nem szolgáltál sosem erre a névre, mert inkább delfin vagy te, aki mindig mosolyog, mint sárkány.
Szombaton megyek Erik esküvôjére.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat