Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-07-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-07-02

Kedves Jucó!
Hát, tegnap volt egy kis vitánk, vagy inkább nézeteltérésünk. De hogy objektív legyek, álljon itt az a pár esemes, amit váltottunk.
Ugye, először jött egy még tegnap előtt: „kitaláltam, mit kérek születésnapomra, ha már Írországba nem lesz, szabó cuki nyaralóját jövő hétre. Ha az foglalt, akkor másik nyaralót vagy görögország.”
Na, erről már tegnap is írtam. És erre válaszoltam, hogy sajnos az már foglalt, és menjetek sátorozni. Mert korábban írtad, hogy a Balaton déli oldalára akarsz menni.
Akkor tegnap írtad:
„Kinéztem egy megfelelő kempinget. Jövő héten megyünk. 16 000 per éjszaka.”
Na, akkor én erre azt írtam, hogy ez több mint 110 ezer forint, és az kicsit soknak tűnik egy kempinghez képest. És erre válaszoltad:
„Szerintem is jobban járunk, ha kibérelünk egy kis nyaralót. Néztem azt is, az kevesebb kicsit.”
Szóval mondjuk 90 ezer, gondolom én. Erre írtam, hogy nekem sajnos nincs ennyi pénzem, maximum 20 ezer forint a nyaralásodra. Mert mondjuk tavaly kifizettem a sztepptábort, ami több volt ennél jóval, de akkor még jobban fizető munkahelyem volt. Most meg az akkori pénznek alig 2/3-át kapom. Na, mindegy, írtam, hogy ennyi pénzem van, és sajnálom. Azóta nem válaszoltál. Remélem, nem gurultál be. Bár sejtem, hogy a Tátrába már nem megyünk, már csak azért sem, mert nem lesz cipőd. Ha persze kell ez a pénz a nyaralásodra. Ha elolvasod az esemeseket, és mondjuk próbálsz objektív lenni – ami tudom, lehetetlen – de akkor lehetne úgy nézni ezeket az üzeneteket, mint egy arrogáns követelőzést. Mert azért feltételezem, hogy 16 000/éjszakás kemping nincs. Vagyis azt hiszem, itt nem mondtál igazat, illetve lehet, hogy egy faházat néztél ki. Na, mindegy, a lényegen nem változtat, nem tudok pénzt adni. Meg hát, ha nem egyedül mész, akkor lehet, hogy nem csak téged – jelen esetben engem – terhel a teljes összeg. Ha mondjuk mindenki ad ennyit, mint én, máris meg van a kis nyaralókára a pénz.
De én tudom, hogy te nem ilyen szándékkal írtad, és nem vagy ilyen követelőző. Na, szóval írtam, hogy ha szükséged van erre a 20 ezer forintra, akkor szombat reggel elviszem a sarokra. Úgyhogy várom válaszod.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat