Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-09-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-09-16

Kedves Jucó!
Hej, hej, hej ... még mindig ennek az elmúlt az egy hétnek a hatása alatt vagyok. Például még nem tudtam teljesen áttérni az itthoni időszámításra. Igaz, csak egy óra a különbség, de azt is megérzi az ember, hidd el. Meg most bekapcsolta ottani zenét. Hej, hej, majd egyszer neked is el kell menni oda. Nagy élmény lesz, elhiheted.
Tegnap beszéltem anyámmal, kérdeztem, Kolobászról. Azt mondja, semmi hibát magában nem talál, csak a világ olyan gonosz vele, hogy semmit nem ért meg. Meg a szülei élnek a luxusban, az apja is kocsival megy a boltba. Bezzeg a menyasszonyának a szülei milyen szegények, minden fillérnek meg van a helye, mégis tudnak adni a lányuknak pénzt. Meg otthon volt két napig, és az apjához egy szót se szólt. Ez az ostoba, holott tudhatná, hogy az apja dolgozik reggeltől estig, hogy neki tudjon annyi pénzt adni, hogy tudjon tanulni. Ez a nagy ökör meg csak forgatja rá a seggét. Mindegy, én is ilyen okos voltam ennyi idős koromban, mint Kolbász.
Tegnap írtam SMS-t neked, azt amit mondtam is. Vagyis, hogy azt hittem, megállt a tudomány sztepelésileg, azért árulod a cipőd. De nem válaszoltál. Lehet, hogy megint elfogyott a pénz a telefonodról. Úgyhogy azt gondoltam, küldök neked egy kis forintot a telefonodra. És ha írnál, akkor elküldöm neked azt a 4-5 évvel ezelőtti SMS-t, amit még azért írtál, hogy küldjek pénzt. Hej, pedig régen milyen sokszor küldtem pénzt, és még akkor sem válaszoltál, mikor rákérdeztem SMS-ben, hogy megkaptad-e. Mert attól tartottam, már régen nem ez a számod, és csak a levegőbe küldözgetem a pénzt.
Jó idő van, mi? Pont egy hete megdőlt a melegrekord Szegeden, 37,6 fok volt, tegnap meg a hidegrekord, 8,2 fok. Tegnap este már fáztam, ma reggel, mikor olvastam 6-tól hétig, meg egyenesen dideregtem. Lassan fűteni kell.
Gondolom, ti már bepukkantottatok, mert a mama igen fázós. Volt, hogy a Boróka utcában még júniusban is fűtöttünk. De ott nálatok már jobb a helyzet, szerintem májusban már abba lehet hagyni a tüzelést.
Nem fázol reggelenként iskolába jövet? Meg eső is esik, nehogy megázz, vedd fel a kapucnid.
Mindenki meghalt a karavánban tegnap, és így meg is szűnt. Egyedül én maradtam, az utolsó mohikán.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat