Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-06-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-06-11

Kedves Jucó!
Az interneten ír egy nő egy blogot. Attól kezdve írja, hogy terhes lett, és 3-4 naponta bejegyzi, mi történt vele. Mindennap várom, hogy írt-e már, mert kicsit visszaidézi azokat az időket, mikor mama volt terhes, illetve te a hasában voltál. Szóval nagyon szép időszak volt, mama olyan jól érezte magát, meg szerintem boldog is volt. Bizony, szép idők voltak. Majd meglátod, milyen érzés. Ez az anyuka – álneve: Lucia – egyébként könyveket szokott fordítani, és tehetséges író, illetve fogalmazó. Ezért is szeretem. Leírta, milyenek voltak a vizsgálatok, hogy mennyire nem veszik figyelembe az orvosi váróban, hogy ő terhes, meg a nővérek is foghegyről beszélnek vele, de mindennek ellenére nem zavartatja magát, továbbra is boldog.
Csak hát most elég nagy baj történt, ugyanis egy hete – 6 hónapra – megszületett a kicsinye, alig 130 deka és 37 centi. Nagyon aggódik érte, de azért az olvasókkal nem érzékelteti különösebben, és most is csak 3 naponta ír. Gondolom, van más dolga is, mint írogatni a blogját, mert a gyerek bent van a kórházban az inkubátorban, ő meg otthon tördeli a kezét, és anyatejet produkál.
Hálát adok Istennek, hogy te nem voltál nagyon koraszülött csak kicsit. Két héttel – nem pedig tizenkettővel – jöttél hamarabb a világra. Szóval veled az ég világon semmi gond nem volt, leszámítva azt a kis sárgaságot az elején. Meg hogy valami pszeudo ... kaka volt, vagyis olyan zöldet rondítottál, mint a spenót. Vagy még annál is sötétebbet. De egyébként nagyon kis nyugodt, jókedvű baba voltál. Visszatérve Zoárdra – így hívják a koraszülött kisbabát – az anyja tejet fej, sterilizál és napi 15 órát van a kórházban. Olyan érdekes, hogy amióta megszületett és olvastam, mennyi probléma adódott, nekem is sokszor eszembe jut, még aggódtam is miatta, mi lehet szegénykével. De most azt írta, hogy jobban van, kapott transzfúziót – vérátömlesztést –, meg már nem olyan nagyon sárga. Azért érezhető a hangján, hogy mennyire aggódik.
Szóval még egyszer csak hálás lehetek Istennek, hogy te ilyen kis egészséges voltálk ... és remélem, vagy azóta is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat