Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-02-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-02-25

Kedves Jucó!
Jól kezdődik ez a nap is, már reggel fél nyolcra mennem kellett stúdióba, mert az egyik színész csak akkor ért rá. Varga Rókus, vagy ahogy én hívom, Varga Rókás. Most jöttem be, ¾ kilenc van, még nincs itt senki. De ez nem azt jelenti, hogy korábban el lehet majd menni. Á, majd hat után. Arra senki sem kíváncsi, hogy én korábban kezdek dolgozni másfél órával, csak arra, ha tíz perccel korábban megyek el.
Na, mindegy, amúgy is fél öttől ébren voltam, mert ha tudom, hogy korábban kell mennem valahová, akkor nem tudok normálisan aludni, és órákkal korábban felébredek, mert attól félek, hogy elalszom. Pedig ilyen még sosem történt meg velem. Tényleg, nem is emlékszem, hogy elaludtam volna valaha is. Bár mintha egyszer téged kilencre vittelek volna iskolába, és nagyon féltünk, mit fognak mondani, de Róland bácsi csak legyintett és azt mondta, hogy váljék egészségünkre. Be sem írt hiányzónak, mert tudta, hogy nem simliskedted el, hanem az én hibám volt. Ezek szerint elaludtam egyszer az életben. De azóta nem. Te elalvós vagy? Szerintem te sem. De van olyan, aki mindig mindenhonnan elkésik. Például Szommer Zsófia, Erik felesége órákat tud késni. Például, amikor megbeszéljük, hogy megyünk a Balatonra, és kilenckor indulunk, akkor ő kilenc után tíz perccel kezd hajat mosni, ás mosolyogva integet az erkélyről, hogy menjek fel és igyak kávét. És jó, ha fél 11-kor elindulunk. És amikor látja, hogy nekem ez nem nagyon tetszik, mindig csak azt kérdezi, hogy „hát hová rohanunk? Az életet élni kell, és nem beszélni róla.” Hát ilyen. Erik meg már azt csinálja, hogy direkt azt mondja, hogy fél nyolckor indulunk, és akkor talán elkészül kilencre. Az nagyon rossz tulajdonság, ha valaki késős, mert senki nem szereti, ha az ő idejével gazdálkodik valaki. Te se élj vissza soha seni idejéval. Ha valakinek azt mondtad, hogy reggel kilenc, akkor inkább legyél ott tíz perccel korábban, mint tíz perccel később.
Nem válaszoltál az SMS-emre, amiben kérdeztem, tudod-e egyáltalán, mi az a MP3 lejátszó. Valószínűleg nem, így már tudom, mit fogsz kapni születésnapodra. Meg már lassan elkezdhetem fonni a fonalint, kékfehér fonalint.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat