Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-05-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-05-13

Kedves Jucó!
Na, most úgy van, hogy aznap írok, amikor fel is teszem a tevére. Szóval most kedd van, tegnap volt Pünkösd ünnepe, vagyis Szentlélek kitöltetése. Ezt biztos tudod, mi. Ha nem, olvasd el az Apostolok cselekedetei könyve 2. részének első felét. Ott megtudod.
Szombat reggel küldtél egy SMS-t, válaszoltál arra a kérdésre, hogy hogy sikerült a puccen pucte hagde pucc. Azt írtad, nem volt nehéz, meg hogy menjünk a vidámparkba. Meg is lepődtem, elhiheted, mert utoljára ilyet több mint egy éve írtál. De akkor lemondtad. De lehet, hogy csak nyolc hónapja volt. Erre a vidámparkra válaszoltam is, hogy épp falun vagyok, vagyis nem jó aznap, de egy hét múlva, vagyis szombaton találkozzunk. Csak egy baj van, én mindig visítok a Piráton. Erre nem írtál semmit, bár nincs is mit hozzátenni. De megmondom neked őszintén, hogy szerintem ebből se sok lesz, mondhatnám, nem lesz semmi. Nem tudom elképzelni, hogy csak összejövünk, aztán kacagunk a szélben, mintha semmi sem történt volna. Szerintem addig megint meg fogod gondolni magad. Na, de majd egy hét múlva okosabb leszek. Ha össze is jön, akkor sem lesz valami vidám, holott a vidámparkba megyünk. De minden tőlem telhetőt megteszek, hogy jó legyen: nem leszek hülye, nem sikolytok, nem kacagok, olyan leszek, mint régen: okos és tapintatos. Na, majd meglátjuk, mi lesz belőle.
Hétvégén egy ismerősömnél voltam Tiszadadán. Nagyon szép kis falu, volt focimeccs is, 11:2-re verte meg Dada Demecsert. Aztán mindenki elsétált a kocsmába – Kakas nevezetű, egykor szebb napokat vendéglátóegységbe – és megitta a maga 1-2 üveg sörét. Megbeszélték, hogy mekkora nagy klasszisok fociznak a dadai csapatban, aztán szépen hazasétált mindenki békességgel. Ott megbeszéltem egy horgásszal, hogy ha leközelebb megyek, akkor elvisz ladikon a Tisza régi medrében – holtágon – horgászni. Már nagyon várom, mert egész gyerekkoromban erről álmodoztam: csónakból horgászni egy vadregényes kis folyón. Hát most végre megtehetem.
Visszafelé azon gondolkoztam, vajon miért nem szeretek, pontosabban, miért nincs kedvem mostanában bejönni dolgozni ide a Team-be. Pedig régen mindig örültem hétfő reggel, hogy kezdődik a munka. Talán az az oka, hogy már túl régen, 9 éve dolgozom itt?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat