Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-06-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-06-15

Kedves Jucó!
Éjjel letekerve felejtettem a kocsi ablakát, egyből az jutott eszembe, hogy betörték, és kiszereltek valamit. De nem ez volt, emlékszem is, hogy nem húztam fel, mikor kiszálltam. Mert bizony a Boróka utcában volt párszor, hogy reggelre betörték az ablakot. Szinte minden kocsival megesett. A kékkel – amit Kata ki akart nyitni a szardíniás kulccsal – annak az utcán. De azt kétszer is. Aztán az Opelnek is egyszer betörték. A Skodának egyszer, a Toyotának nem emlékszem, de pirkának a leghátsó ablakát törték be, de csak azért, hogy a csomagtartóból kiszedjék az emelőt. Van egy gyanúm, ki lehetett. Csak olyan, aki tudta, hogy ott van, mert semmi más nem vittek el. Na, mindegy, az a lényeg, hogy nem az volt.
Mit csináltál hétvégén? Gondolom, nem unatkoztál. Hát igen, ezen a héten véget ér egy korszak az életedben. Szerintem szebb idő jön mint, ami mögötted áll. Egyetemistának jó lesz lenni, meglátod. Meg már mondtad is, hogy a Toldyt unod. Meg is értem, hat év az nagyon hosszú idő ennyi idős korban. De azért remélem, nem bántad meg, hogy oda jártál. Majd később minden rossz emlék – még Lauf is – elmúlik, és csak a szépre fogsz emlékezni. De azt mondom, hogy pár év múlva, vagy lehet, hogy 10-20 év után hálás leszel annak a Laufnak, hisz, ha nem olyan könyörtelen, vagy ahogy te mondtad, „direkt örül, hogy kínozhat”, akkor nem sikerült volna ilyen jól a biológia emelt szintű. Hát ez a 100% nagyon szép, de nem bántam volna, ha kicsit jobb. De ez csak vicc, tudod. Nekem ilyen humorom van. Általában csak én szoktam rajta nevetni. Nem is értem, a többiek miért néznek szomorúan, mikor én vicceket mesélek.
Hej, de szép is lesz, ha felvesznek az orvosira. Bizony, mikor még akkorka voltál, mint az alkarom, nem hittem volna, hogy egyszer még orvos leszel. Hej, nem is volt az olyan régen. De nem sírok ezen, hogy milyen gyorsan elment az idő. Nekem soknak tűnt ez is. Nem mondom, hogy tétlenkedtem. Annak az embernek telik gyorsan az ideje, aki nem csinál semmit. Én nem panaszkodhatok, sosem unatkoztam. Annál nagyobb csapás kevesebb van, mint aki unatkozó típus. Mert van ilyen, otthon fekszik az ágyon, és kapcsolgatja a tévét egész álló nap. Hála Istennek, hogy te meg én sem tartozunk ehhez a típushoz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat