Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-01-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-01-15

Kedves Jucó!
Elég nyomorult körülmények között írok, mert ez az új számítógép nem enged tovább egy bizonyos mennyiségnél. ezt a levelet is harmadjára kezdem el. szóval azt írtam idáig, hogy BAndi bá'-nak van egy negyvenéves munkatársa, aki egyedül neveli a három gyerekét. az egyik 20 éves, de a legkisebb csak öt. A felesége pár éve megszökött. És ez a végtelen szegénységben élő ember most súlyosan megbetegedett. Kiderült, hogy vastagbélrákja va. Rosszabb esteben - és sajnos ez várható, mert későn ment orvoshoz - 1-2 éve van hátra. És persze az is úgy, hogy nem dolgozhat. És szegény mindig Bandi bá'-nak szól, hogy ha ráérne, vigye be kezelésre Gyulára. A kisöreg idáig hordta rendesen, de hát neki is nagyon kellene a pénz, mert ha ő nem dolgozik, fizetést sem kap. Meg szegény ördög az üzemanyagot sem akarja kifizetni. Anyámék meg persze nem is kérik tőle. De hát ők sem milliomosok.

Én nem értem, mi van ezzel a nyomorult számítógéppel, de már ezt a dokumentumot is elkezdte letiltani. Az eddig írt 400 oldalt sem tudom normálisan kezelni, nem lehet belépni, mert mindig feljön egy ablak, ami valami operációs rendszerre hivatkozva nem engedi tovább az írást. Remélem, majd egyszer, évek múlva ki tudom menteni a szöveget. Most ezt egy másik dokumentumban kezdtem el írni, szóval ott hagytam abba, hogy anyámék segítenek, amit tudnak, de hát a kisöregnek nagyon kell a pénz. Főleg most, hogy a mercike kezd rosszalkodni. Nem csoda, mégis csak 20 éves. És nem tudják, mit csináljanak, hogy mondják meg, hogy nem tudják tovább hurcolászni. Ha meg ők nem viszik, akkor buszozhat szegény egy napot, mire beér Gyulára. De szerintem anyámék nem szólnak neki, hogy legalább a benzinpénzt fizesse ki, hanem szótlanul segítenek.
Hej, aikár én is lehetek hamarosan ebben a helyzetben. Hisz' kor szerint már engem is érhet ilyen csapás. Nem tudom, akkor is ilyen lennél velem? Lehet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat