Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-08-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-08-23

Kedves Jucó!
Hát ez a komolyzene rágógumija: http://www.youtube.com/watch?v=hOA-2hl1Vbc
De ennek ellenére nagyon szép, majd hallgasd meg nem sokára, mikor ezt olvasod. Mert ugye, már csak pár oldal az ezerig. Azon gondolkoztam, mi lenne, ha mondjuk, meg sem állnék tízezerig. Ha ezer oldal bő öt év, akkor a fennmaradó kilencezret még 45 évig írnám, minimum. Az meg aztán milyen lenne, hogy kilencven körül állnék neki elolvasni, mit írtam.
De ne ijedj meg, ha elérem az ezret, abbahagyom.
Nagyon sokat számított ez az írás, sok mindenre rájöttem. Leginkább arra, sajnos, hogy messze nem tudok olyan szépen és szellemesen írni, ahogy szeretnék. Bár, ha kényszerítenek, tudok úgy is írni. De nem mindig, mert azon érződik kicsit az izzadságszag. Sajnos sokkal jobban tudnak írni nálam. De azért azt mondom, hogy a fantáziájuk nem mindig jobb, mint az enyém. Mert azért, ha kell, tudok kitalálni jó dolgokat. Csak össze kell szedni magam.
Na, nem telt valami túl jól a háromnapos hétvége. Csütörtök este nagyon rosszul éreztem magam, majd szétment a fejem és úgy tele volt az orrom takonnyal, mint a legnagyobb parlagfű szezon idején. Éjjel meg hárompercenként felébredtem, fújtam volna az orrom, ha jön a takony, meg a torkom majd’ szét szakadt. Azt hittem, most robbant be a parlagfű. De másnap, augusztus 20-án, mikor egész nap feküdtem, meg mértem a lázam – 38 körül volt – akkor kezdtem gyanakodni, hogy ez nem lehet az, mert ennyire sosem szoktam beteg lenne a parlagfűtől.
És e gyanúmat másnap, 21-én Nikoletta igazolta, hogy délután egyre rosszabbul kezdte érezni magát, majd ágynak esett, és lázas lett, meg náthás. Persze aztán Vera is, aki egész éjjel sírt, meg másnap mutogatta a fejét, és mondogatta, hogy baba. Amit akkor szokott csinálni, ha beüti valahová. Így rájöttem, hogy szegényke azt akarja mondani, hogy fáj a feje. És sajnos vele nem lehet mit csinálni, nem adhatok neki panadolt. Így még ma reggel is tiszta takony, meg kimerültség voltam. De hát nem bánom, hogy nem voltunk sehol, mert annyira jó ott lakni, tisztára mint egy nyaralóban, főleg, mikor ki van engedve a napellenző az erkélyen.
Na, megyek, most már dolgozgatni is kell. Ú
Szerintem azóta betegszem meg ilyen hülye kis banális betegségekben, mióta itt ülök a pincében.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat