Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-08-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-08-31

Kedves Jucó!
Bizony, annak idején, 15-16 évesen ilyen nagy sztár szerettem volna lenni, mint ez a fickó: http://www.youtube.com/watch?v=W7LtX9k_ElU
Nagy király lehetett. Én is tudtam volna így mozogni, csak a dalolás meg az angol nem ment volna. Nagyon ment neki a mozgás, nyaknyomogatás. Abban én is penge lettem volna.
Hétvégén, vagyis tegnap este láttam a tévében, hogy adják az apádra ütököt. Nagyon-nagyon jó film volt. Emlékszel? Még együtt is láttuk. Igaz, most csak a végét láttam. Onnantól, amikor Shegie Beckour leleplezi Robert de Nirot, hogy milyen titkos hadműveleteket folytat Thaiföldön. Aztán meg kiderült, hogy csak a nászutat szervezi a fiának. Meg megérkezik a csomag és akkor kiderül, hogy nem is Jack a neve, hanem Shegie. Meg felszáll a repülőre, illetve előtte félreállítják, mert még nem az ő sora jön, közben meg senki nem áll rajta kívül sorba. Na, szóval csak a végét láttam, de nekem nagyon tetszett. Írtam is neked, hogy nézd, meg mindjárt kezdődik a második része, amit még se te, se én nem láttunk. De írtad, hogy most ért véget a gólyatábor meg nagyon berekedtél. Biztos sokat énekeltél. Szóval nem tudod nézni. Elkezdtem, de nagyon sokáig tartott. Jó volt, de azért az első rész jobb volt.
Milyen volt a gólatábor? Én sosem voltam, de nem lehet valami jó. Majd biztos elmeséled, ha találkozunk végre egyszer. Meglátod, mégiscsak a régi jó toldysok lesznek a barátaid. Nem mind, de azért az jó, hogy vannak páran.
Az előbb írni akartam, valamit, amit már rég kérdezni akartam, most meg elfelejtettem.
Szombaton kötelező jelleggel elmentünk a főnökség Felcsúti kertjébe egy partira meg borkóstolásra. És nagyon jó volt. Azt hittem, valami gagyerák lesz, de nagyon szép, vadregényes táj volt, óriási kert, patakkal a végén. Olyan dimbes-dombos, mint Marosvölygiéké, csak tízszer akkora. Két kis faház volt rajta, hatalmas fák, sok tisztás, meg nagyon kitettek magukért, volt sokféle kecskesajt, főztek bográcsban gulást. Bár nekem korán el kellett jönnöm, de mindenki, akik ott maradtak, elégedettek voltak.
Van itt egy kiskutya, olyan, mint Gölödin, Nadi a neve. Valami női név rövidítése. Itt szaladgál az irodában, naon aranyos. Nem tudom, Galuskával mi lehet Siófokon. Remélem, jól érzi magát és sok örömet szerez a nyugdíjasoknak.
Na, most már mennem kell, kezdődik a hétfő reggeli megbeszélés.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat