Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-04-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-04-06

Kedves Jucó!
Azt hittem, megkapod sms-em, elájulsz. Aztán meg nem így történt. De menjünk szép sorjában. Erik elhívott mint legjobb barátját takarítani az új lakásába. Ez egy kis, 44 nm-es lakás a Liliom utcában, és ez lesz az ő sztúdiója. De egyébként azért kellett alapos takarítás, mert most festettek, és tiszta festék meg kosz volt minden. Illetve hát azért, mert az egyik jó barátjának jönnek a szülei Amerikából három hétre. Ja, ez a fickó, aki a Nirvána zenekaregyüttes dobosa volt. Persze neki eszébe jutott, hogy eljöjjön takarítani. Egész nap nyomtam, mint a hülye, még most is, hétfő reggel is izomlázam van. Pedig ez szombaton volt. Ablaktakarítástól padló 3 léről felmosásig minden volt. Majd meg hóttam. Na, mindegy, végeztünk, és akkor kérdezte Erik, nincs-e kedvem kimenni velük Írországba Szonja keresztelőjére. Egyből eszembe jutott, mi lenne, ha te is jönnél, bár így le kell mondani a Tátrát, de lehet, hogy szívesebben mennél a kelták földjére. Írtam is rögtön sms-t, hogy mit szólnál, ha egy hétre elmennénk. De azóta sem válaszoltál. Azt hittem, dobsz egy hátast örömödben. Meg a szállás is nagyrészt meg lenne oldva, hisz Erikéknél lehetne lakni, meg Dublinban is ott lakik a bátyja. Na, mindegy, hát ha nincs kedved, akkor menjünk simán a Tátrába.
Azért válaszolhatnál néha. Kérdeztem még azt is pénteken, meggyógyultál-e már, de arra sem írtál. Nem szép dolog.
Tegnap el akartam menni kirándulni, de annyira fájt mindenem a nagy munka után, hogy csak elcammogtam egy kicsit a János hegyen, leültem a Vadasparki kisvasútmegállóban a padra, megvártam két vonatot is, néztem a gyerekeket, és végül hazaballagtam. Ja, az volt a jó, hogy abban a megállóban csak naponta egyszer áll meg a vonat, de hogy látták, hogy ott ülök, fékezett a vonat, de intettem, hogy nem szállok fel, így tovarobogott. De annyira jó volt, hogy ilyen kedves volt a masiniszta, hogy még miattam meg is állította volna a vonatot.
Bizony, az ember mindennek tudjon örülni, így kell élni. Például én ennek is úgy örültem, hogy ilyen kedves volt az a masiniszt.
Most nézem, hogy egy csomóan jöttek rövidnadrágban, én meg azt hittem, itt nem szabad, úgy, mint a Greyben.
Azért mégis reménykedem, hogy írsz, és megyünk Írországba.
Mostantól esténként biciklizni fogok, mert az nem állapot, hogy négy kilóval több vagyok, mit december elején, és nem tudok tőle megszabadulni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat