Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-07-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-07-01

Kedves Jucó!
Az anyuka most épp énekel a gyerekének, legalábbis ezt írta tegnap. És a legnagyobb félelme, hogy ezzel csak elrontja a gyereket. Mert nagyon elégedetlen a hangjával, és nem is tud semmilyen szép éneket csak AC/DC-t, meg néhány számomra teljesen ismeretlen kemény rock zenét. Ezeket azért elénekelgette, de rossz volt még saját magának is hallgatnia. Meg azon csodálkozik, hogy reggel a szekrény előtt állva azon töri a fejét, vajon ebben vagy abban a ruhában tetszetszeni fog-e Zoárdnak. Érdekes, nem? Mama is énekelt neked, bár valljuk be, nem egy Pavarotti. De neked biztosan tetszett. De arra nem emlékszem, hogy én törtem volna a fejem egyhónapos korodban, hogy tetszeni fog-e a pólóm. De nincs kizárva, hogy megfordult a fejemben. De azon már gondolkoztan nem is egyszer, hogy milyen ruhát vennék fel, ha mondjuk küldenél egy SMS-t, hogy találkozzunk. Biztos olyat, mint amilyeneket régebben is viseltem. Mondjuk, nagyjából ugyanazok is vannak, de például vettem már ingeket is, és lehet, hogy abban jobban tetszenék. De mindegy, ez csak vicc, nem hiszek benne, hogy ebből valaha lesz valami.
Pénteken láttam az Egyszer című romantikus ír filmet. Nagyon szép kis film volt, szerintem neked nagyon tetszene. Márcsak azért is, mert Dublinban játszódik, és két zenészről szól, akik egymásba habarodnak. De olyan szép történet, hogy mindenki sírt. Egyébként kicsit olyan, mintha jó pár videoklip lenne egymás mögé téve. Szerintem nézd meg mostanában, mert nem sokáig fogják játszani.
Fejembe vettem, hogy léböjt kúrát fogok csinálni: vagyis pénteken csak gyümölcsöt eszem, szombat-vasárnap meg csak gyümölcslevet iszom. Kíváncsi vagyok, meg tudom-e csinálni. Jó volna. Aztán hétfő reggel meg majd milyen jól fog esni a jó szalonna meg a jó kolobász.
Na, erről jut eszembe bácsikád, már megint mit művelt! Azt hangoztatta év közben, hogy nyáron megy dolgozni, és majd megkeresi az albérlet árát, és ezzel indokolta, hogy kijön a kollégiumból. Na, de ebből az lett, hogy a két hónap munkából már csak hat nap lesz, mert a menyecske, ekivel Szeghalmon múlatják az időt, kitalálta, hogy ne is dolgozzanak, inkább menjenek Erdélybe, mert ő már oly’ régóta oda vágyik. Hát erre meg anyám emlékeztette Kolobászt, hogy nem ezt ígérte, hanem ezt, hogy megkeresi az albérlet árát. Na, erre a dicső felpattant az asztal mellől, és szó nélkül távozott. Meg se köszönte az ételt, amit megevett. Se szó, se beszéd, elment. Így akar ügyvéd lenni. Megnézheti magát, ha ilyen érveléstechnikája lesz a bíróság előtt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat