Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-01-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-01-12

Kedves Jucó!
Most itt vagyok Erikéknél, itt írok, mert tudod, ma táppénzen vagyok. Tegnap este néztem utoljára a tevédet, és akkor már három napja nem voltál nála. Kicsit fáj van, de azért tudom, hogy nem amiatt, mert nem érdekel, amit írok. Például kedden nyolc órátok van, és már csak úgy tudnád megnézni, hogy mama is látja, amit lehet, hogy nem akarsz. Esetleg a számítógéped megint rosszalkodik.
Nagyon szép az idő, jó meleg van, de ez sok szempontból gond. Mert elkezdtek rügyezni a fák, és szinte kizárt, hogy nem lesz már ezen a télen fagy. Ha meg lesz, akkor vége a termésnek, legfeljebb levelek lesznek a fákon. Az állatkertben meg már virágoznak a hóvirágok meg a nárciszok. Az is gond, hogy nem fagytak meg a kullancslárvák meg levéltetűpeték és az aknázómoly (ami a gesztenyefákat pusztítja) lárvái. Úgyhogy kettőzött erővel fognak támadni. Nem károgok tovább, nem akarok vészmadár lenni. Majd meglátjuk.
Tegnap este voltam fitnesszalonban, és nagyon nézett egy gyerek. Nagy szőke rasztahaja volt, és nagyon lelkiismeretesen végezte a felüléseket. Én is meglestem, mikor nem figyel, és szerintem az az Ádi volt, aki osztálytársad volt, de nem Pintér, hanem akinek Ficánkának nevezték a húgát. De akárhogy is törtem a fejem, nem jutott eszembe. Mintha valamilyen Török vagy hasonlónak hívnák, de szerintem csak a Törökvész miatt van ez a fejemben. Vagy Takács Ádám? Lehet. Szóval jól megnőtt, és nagyon menő a raszta hajával. De már a múltkor is láttam. Van egy tippem, hogy újévi fogadalmat tett. Egyébként nem kövér, mert amikor még ott volt a születésnapodon, amikor darabokra vágtalak, akkor majd’ le gurult a kertből a garázshoz. Csak azt nem értem, neki nem kell tanulnia, hogy legalább heti kétszer ott imponál (vagy inponál?) két órát a fitnesszben. Jó iskolába járhat, nem? Lehet, hogy rád is rád férne egy kis testmozgás. Például, elmehetnél vasárnap kirándulni Nagykovácsiig meg vissza a mamával. Nagyon szép idő lesz, igazi tavaszi. Én is elmennék, de sajnos olyan sok a munkám Erikkel, hogy szombat-vasárnap dolgoznom kell. És ráadásul ez egy tender, amit lehet, hogy megnyerünk, de lehet, hogy nem. Akkor meg hiába dolgoztunk egy hetet. Tudod, mi az a tender? Az a baj, hogy én még mindig úgy kezellek, mint két éve, vagyis úgy, hogy lehet, hogy még nem ismered ezeket a szavakat. Aztán meg lehet, hogy már nálam is többet tudsz. Még nálam is!!!
Eszembe jutott a múltkor, amikor láttam az Amelie-t, hogy amikor a fickónak visszajuttatta a fényképalbumot, akkor milyen trükköt csinált. Nyilakat rajzolt a földre, úgy vezette Ninót a motorjához, illetve ahhoz a távcsőhöz, amiből láthatta, amikor beleteszi a motrán lévő acskóba a könyvet. Tehát innen loptam – bár nem is emlékeztem rá – azt, amikor krétanyilakat rajzoltam tavaly előtt szeptemberben a járdára a buszfordulótól egészen az iskoláig. Illetve ahogy mész a Toldy utcában, és majdnem elérsz az iskoláig, ott jobb kézre van egy nagy barna fal. És odáig vezettek a nyilak, mert oda írtam fel, hogy hol találkozzunk. Szerintem még ma is ott van. Hej, milyen rég volt már az.
A végén még tényleg megbetegszem, elkezdett fájni a torkom, mert Szammer Zsófia teleköhögte a lakást azzal a vírussal, amit még Írből hozott. És ezekre mindig fogékony voltam, hisz’ azok olyan messziről érkeztek, hogy esélyem sem volt egy korábbi betegséggel immunitást kiépíteni ellenük. Emlékszem, amikor Erik visszajött Karácsonykor otthonról, mindig meg volt fázva, én meg elkaptam, te meg tőlem. De akkor még Török Ádival jártál egy osztályba. Tényleg, nem tudod, ő hová ment továbbtanulni?
Na, most már befejezem az írást, mert dolgoznom kel. Ez a mai levél nem valami vidám, bár nem is szomorú. Így talán zöld lesz (bár nekem az az egyik kedvenc színem).



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat