Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-10-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-10-21

Kedves Jucó!
A nagy hazudozásban, amit csinálok ezzel a Scheimer Verával el is felejtettem írni, hogy hétfőn találkoztunk a Móriczon, mert kellet neked pénz. És, ha már találkoztunk, ebédeltünk is. Arra kellet a pénz, hogy ajándékba csinálj egy pólót, illetve egy fotó rávasalására. Beszéltünk róla, mit lehetne tenni, hogy ne kelljen neked hajnalonta indulnod otthonról. Mert ugye, van a Boróka utca, de ott laknak Nyusziék. Aztán ott van a Magy Lajos, mint megtudtam, üresen, de mama azt meg el akarja, illetve ki akarja adni, és ideges, ha szóba hozod ezt az elköltözést. Amit nem is csodálok, mert elég rossz lehet egyedül alkni valahol. Meg mondtad, hogy ha hazamész, állandóan piszkál. Szerintem nem így van, csak te minden kérdést támadásnak veszel. Ha megkérdezi, hogy tanultál-e, biztos, hogy ordítasz. Mert azért azt megfigyeltem, ha én olyat kérdezek tőled, vagy mondok, ami nem tetszik, már felkapod a vizet. Pedig az fontos, hogy az ember tudja türtőztetni magát. Gyengeség, az indulatosság. Szerencsétlen Kolobász mennyit fog szenvedni még az életben a nagy természete miatt. Hála Istennek, te messze állsz még ettől. De óvakodj. Na, aztán még tegnap írtál egy esemest, hogy a Mákosban találkozunk-e, mert korábban végzal, illetve úgy, ahogy szoktál. De sajnos nem értem rá.
Ja, egy fontos dolog, nehogy elmenj bármilyen tüntetésre, főleg ne Fideszesre, mert nagy hülyeség várható. És Kölcseyvel ellentétben, én nem azt mondom, hogy politizálni szent kötelesség, hanem ennek ellenkezőjét, politizálni ökörség. Nekem elegem lett ebből az egészből, ami itt van. Piszkos, mocskos csirkefogó mind egy szálig. Na, ez is politizálás, csak kicsit másképp.
Itt mindenki beteg a környezetemben, fáj a torkuk, köhögnek, lüktet a fejük. Még én tartom magam, de a bástya kezd ingadozni, tegnap meg azelőtt már az én fejem is pulzált. Először arra gondoltam, biztos a sok számítógépezéstől, de estére már rázott egy kicsit a hideg, úgyhogy megittam egy aspirin C-t, ami segített. Most is azt iszom.
Na, megyek dolgozgatni. Holnap írok még, aztán három nap szünet. Inkább maradj otthon, ne menj sehová. És ez is, hogy ilyen világban élünk, hogy vannak napok, mikor nem szabad kimenni az utcára a csőcselék miatt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat