Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-02-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-02-29

Kedves Jucó!
Tegnap előtt nagyanyámmal álmodtam szépet, tegnap éjjel meg veled. Már nem tudom, mi volt, de olyan volt, mint régen. Valamiről beszélgettünk meg nevetgéltünk és te a nevemen szólítottál. Vagyis úgy, mint régen. Nem tudom, hol voltunk, de sütött a nap. Arra viszont pontosan emlékszem, hogy arra gondoltam, milyen kegyes Isten, hogy meghallgatta a kérésemet. Mert mindennap azzal kezdem a reggelt, hogy imádkozom Istenhez, és mindig kérem tőle, hogy rendezze a kapcsolatunkat. Szóval álmomban még hálát is adtam Istennek ezért. De érdekes, hogy reggel nem voltam levert, mikor kiderült, hogy mindez csupán álom.
Szépen süt a nap, de állítólag jön a hideg. Hétvégén, vagyis vasárnap állítólag sosem látott hidegfrontbetörés várható. Olyan, ami fákat csavar ki tövestől. Remélem, a ti fenyőitek megússzák, ha egyáltalán még megvannak. Mekkorák lehetnek már azok is, hej? Emlékszem, amikor ültettem, azt számolgattam, vajh’ hány éves leszel, mire eléri az ablakodat a fenyő ága. Meg mire árnyékot ad neked a tűző nap ellen, addigra már lehet, hogy nem is fogsz ott lakni. Rég a Borókába költözöl, ahogy tervezted régen. Hát nem valami jó az a lakás sajnos, de nekünk annak idején nem volt sok választásunk, mert abban az időben alig volt eladó lakás. Mondjuk kettő-három, ami szóba jöhetett. És azt is vitték, mint a cukrot, így, ha egyáltalán lakáshoz akartunk jutni, igyekezni kellett. És hát így megvettük a Boróka utcát.
Hétvégén újra festenem kell, mert a múltkor kihagytam egy helyiséget, és most rászántam magam, illetve sajnálom kidobni azt a rengeteg megmaradt festéket. Szóval péntek este kezdek megint lomolni.
Ti lefestettétek a házat? Annak idején mondtam mamának, hogy lefestem én, egy hét alatt végzek, de azt mondta, nincs rá szüksége és nem kér a segítségből. Így hát nem lett lefestve, de sajnos az a fa olyan, hogy teljesen tönkremegy, ha nincs kezelve. Szerintem megcsináltatta mama. Biztos szép. Majd te is vigyázz rá, ha nagy leszel és a családoddal laksz ott. Sose add el, mert annál jobbat sosem találsz.
A kollégám kérdezte egyszer, mit írogatok én reggelenként, és mondtam, hogy neked naplót. Annyira irigyelt, hogy ő is vett egy szép nagy bőrkötéses naplót még télen, hogy majd ő abba fog írni a lányának. El is kezdte az első oldalt: Történések könyve. De azóta egy sort sem írt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat