Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-04-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-04-16

Kedves Jucó!
Tudod, a múltkor mondtam, hogy Eriknek takarítottam, mint egy rabszolga egész szombaton, mert a Nirvána dobosának szülei jöttek Amerikából három hétre. Na, itt is vannak, nagyon elégedettek a szállással, sokkal kisebbre számítottak. De akkora nagy király a dobos, hogy el sem jött egy kicsit sem, hogy takarítson, de még arra sem vette a fáradságot, hogy elmenjen a lakáskulcsért Erikhez. Neki kellett elvinnie hozzá, mert nem ért rá. De mondjuk takarítani miért nem ért rá, mikor két nappal korábban született a gyereke császármetszéssel, vagyis az anyukánt bent tartották egy hétig. Na, mindegy, ezt csak azért mondom el, mert most, vagyis holnap megyünk Balatonszárszóra, és ki más menne talicskázni, házátalakítani, mint egyedül én. Holott egy csomószor ott ülnek a jó haverok hetekig. Csak én vagyok az a nagy birka, akinek nem kell kétszer szólni, ha munka van. Egész hétvégén meló lesz. De nem bánom, csak érdekes, hogy a jó haverok szóba sem kerülnek ilyenkor. Nem tudom, hogy ez lúzerség-e a részemről, vagy csak egy nagy jóindulat. Félek tőle, hogy én vagyok a jó bolond. De mondjuk, ha nekem van valami problémám, biztos, hogy Erikhez lehet fordulni.
Annyira szépek ezek a Chopin empromtük, most azt adják a kanadaiak.
A fáradság szóra visszatérve azt lehet fáradtságnak is írni. Ha fáradság, akkor fáradozás, vagyis köszönöm a fáradozást, fáradságot. Ha meg fáradtság, akkor fáradt állapotot jelent. Vagyis: OLYAN FÁRADTSÁG TÖRT RÁM ESTE, HOGY FOGATMOSNI SEM BÍRTAM, ÚGY ALUDTAM EL. Itt jelzem, hogy ez még, vagyis a fogmosás kihagyása egyszer sem fordult velem elő. Ja, a nagybetűvel való írásnak nincs jelentősége, véletlenül benyomtam a gombot. Na, ma írok, hogy jó lenne eldönteni Írországot.
Lassan mennem kell dolgozni. Lesz ballagásod? Azt ki nem álltam sosem már gyerekkoromban sem. Kolbászén voltam utoljára, azt is már úgy untam, hogy legszívesebben leléceltem volna. Mi abban az érdekes? Szerintem te is utálod. A szalagavató meg a párja, ha nem még rosszabb. Bohóckodnak ott a gyerekek azokkal a táncokkal. Nem tudom, neked tetszett? Szerintem úgy hiányzik ez, mint az ember hátára a púp, vagyis a gyakorlás, meg ez a produkálás.
Ja, nem kellettem emósnak. Nem vagyok elég öreg.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat