Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-10-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-10-03

Kedves Jucó!
Mintha tegnap már említettem volna, hogy írtál nekem a wiwen. Vagy nem? Ha nem, akkor itt áll, amit írtál:
Szia!
Nem tudom még, hogy érek rá hétvégén. Majd ha lesz felvétel a szalagavatóról, akkor elküldöm, bár nem lesz olyan nagy szám. Nem szteppelek végül, mert pont aznap lesz az EB Hágában.
Ilyen ír fuvolát nem tudod, honnan lehetne szerezni? Vagy esetleg Erik? http://www.youtube.com/watch?v=Yu26Y0DXyT8&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=abi-lhnXoSY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZcskQV2A2cQ
Én meg ezt válaszoltam:
Mennyire sürgős? Eric tud rendelni Írországból. De mondjuk egy elfogadhatóbb fuvola százezer körül van. Neked kell?

Gondolom, nagyon meglepődtél a mai bejegyzésemen, hiszen azt írtam tegnap, hogy ma megyek vidékre vadászni. De vesztemre nagy gyanútlanul bejöttem reggel, induláés előtt, hogy megrendeljem a jövő heti ebédet. Közben meg fülöncsíptek, hogy az egyik ügyfél válaszolt, és szerdára új koncepciókat kell kidolgoznunk. Ez tender, szóval nagyon fontos, mert lehet, hogy ezen múlik, hogy megnyerjük vagy sem. Úgyhogy kénytelen voltam lemondani a vadászatot, ami nem is gond, de az jobban bosszantott, hogy már meg is vettem az autópálya matricát. Úgyhogy most kidobtam 1350 Ft-ot az ablakon.
Ja, és a fenti kérdésre nem válaszoltál még, illetve nem voltál azóta a wiwen. De gondolom, vasárnap nem fogsz ráérni. Biztosan írsz majd időben.
De lehet, hogy nekem sem lesz jó a vasárnap, mert nincs kizárva, hogy be kell majd jönni dolgozni. Érdekes, hogy egész héten nem volt munka, nem tudtunk mit csinálni, most meg be kell jönni. De ha netán neked mégis jó lenne a vasárnap délután, biztos, hogy el tudnék lógni pár órára. Úgyhogy emiatt ne fogd vissza magad.
Érdekes, hogy a meteorológiai intézet szerint szakadni fog az eső, és ehelyett hét ágra süt a nap. De nem baj, nem bánom, hogy nem esik. Mert ha mégis mennénk vasárnap, akkor legalább nem lenne sár.
Kolobász ott hagyta a jogi egyetemet és elment szabad bölcsésznek. Na, de erről majd hétfőn írok bővebben. Most egyébként is mennem kell dolgozni.
Jó hétvégét. Vagy úgy is mondhatnám: minden jót a vasárnapi viszont látásig.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat