Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-08-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-08-27

Kedves Jucó!
Reggel, mikor felöltöztem, eszembe jutott, hogy mit krédeztél mindig kiskorodban. Azt kérdezted, amikor öltöztettelek hogy ?hova megyek?? Nem azt, hová megyünk, hanem, hogy ?hova megyek?, vagyis te hová mész. Ekkor már kezdtél önállósodni, és nem érdekelt, hogy más is megy veled, csak az érdekelt, te hová mész. Akkor voltál bölcsôdés. Felültettelek a nyakamba, aztán már futottam is veled a Táncoló kutya utcáján a Kavics utcába. Hej, milyen szép is volt. Majd meglátod, hogy ? ha akkor nem is tudod ? évek múlva te is úgy gondolsz a gyerekeid bölcsôdés idôszakára, mint az életed legszebb éveire. Mert akkor még szinte te is gyerek leszel, és veled együtt nônek fel a gyerekeid. De ne csak egy, hanem kettô, ha lehet, három gyereked legyen.
Gondolkoztál már, milyen nevet adnál nekik? Ne legyen túl blikkfangos, mert az késôbb megbosszulja magát. Mint Gróf Balázs képregényében, ahol az elsô kockán egy kigyúrt vállakozót látunk a keresztelôn, aholis a gyerekének a Cunami nevet adja. Felirat: a legkülönösebb nevek gyôztese. Aztán a következô kép tíz év múlva, ahol egy elállófül? gyerek néz szomorúan az osztályban. Felirat: A leghülyébb nev?ek gyôztese. Lassan felnônek a Marcik, Bencék, Dávidok, Danik, és gondold el, milyen lesz, amikor Bence vagy Marci bácsizzák a gyerekek Tréger Martyit. Nevetséges. A legjobbak a normális, biztonságos nevek: még a Medárd vagy a Zille is necces, mint ahogy egy ismerôseön nevezte el a gyerekeit. Szerintem jó az András, Vera, és Mihály sem rossz. Bár ez utóbbit feltételezem, nem fogod a gyerekednek adni. Nem is kell, nem is olyan jó. De a te neved az nyugodtan lehet, mert az nagyon szép, bár azt is meg kell nézni, hogy hangzik a vezetéknévvel. Emlékszel még Kurucz Aphroditéra? Kurucz Fédrára? Vagy a legjobbra, Kurucz Zénóra? Na, ezekbôl érted, mire gondolok. Ôk is helyezést érnének el a leghülyébb nevek versenyében.
Nincs meleged? Napok óta, sôt az egész nyáron olyan meleg volt. Remélem, nem lesz mindig így, mert akkor meg lehet döbbenni, ahogy nagyanyám mondta.
Ja, tegnap bekapcsolt az MSN, amikor Kolbász bejelentkezett, szóval m?ködik. Váltottunk is pár mondatot. Hej, milyen jó lenne, ha csak egyszer is felmennél az MSN-re. Szoktál te egyáltalán bejelentkezni?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat