Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-08-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-08-29

Kedves Jucó!
Mint azt írtam már – vagy csak akratam? – hogy a Team hamarosan bezár, csődbe megy, és így mehetek, amerre látok. Tehát most ott kínálgatom a munkaerőmet, ahol csak lehet. Ma reggel is találkoztam egy nagyon neves kreatívigazgatóval, aki nagyon megértő volt, és roppant mód tetszett neki a portfólióm – vagyis az eddigi összegyűjtött munkáim –, de a vége az lett a találkozónak, hogy elkérte Erik telefonszámát, mert pont ilyen ügyes art directorra van szüksége. Na, így jártam. De valójában csak külsősökkel akar dolgozni, tehát ha nekem megszűnik a munkahelyem, akkor rám is számít mint szabadúszó. Nem tudom, érted-e ezeket a kifejezéseket?
Most mennem kell a jövő hétre megrendelni az ebédet. Mindjárt jövök és folytatom, mert be akarom fejezni, mielőtt megyünk a stúdióba.
Szóval annak ellenére, hogy a céget a csőd szélére vitte a dilettantizmus, egész sok munka van még. De igazából nem is bánom, hogy vége, mert már régen el kellett volna mennem, mert olyan ostoba egy vezés van itt, hogy Erik is miattuk állt fel. Azt mondta, ő ennél többre hivatott, minthogy itt hallgassa századszor is a kreatív igazgató vicceit, meg nézze a hülyéskedéseit.
Tehát voltam reggel állásinterjún, és elég ügyetlenül csináltam, mert egy csomó hibát vétettem. Mondta is a fickó, hogy látszik, nem sűrűn járok állásinterjúra.
Hej, megnéznélek én téged majd, mikor először keresel állást, hogy fog menni. Biztos te is izgulsz majd, de ebbe bele lehet jönni. Bár mondom, én sosem voltam igazából ilyen helyzetben.
Na, most össze-vissza kavarognak a gondolataim, biztos észreveszed te is a fentiekből, hogy még mindig fel vagyok spanolva.
Mit csinálsz hétvégén?
Meg az jutott reggel eszembe, hogy lassan kezdődik az utolsó éved, te leszel a legnagyobb menő, nem lesznek felettetek nagyobbak. Hej, bizony, jön az érettségi is meg a felvételi. Jobb egy évvel fiatalabbnak lenni, majd te is meglátod. De hát biztos jó volt az elmúlt év, így jöhet ez az utolsó is, hisz’ kihasználtad tavaly az összes lehetőséget, amit még a szabad élet nyújtott.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat