Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-05-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-05-18

Kedves Jucó!
Leültem most ide az asztalomhoz, és olyan jó érzés fogott el. Aztán rájöttem, ez azért van, mert tegnap este úgy mentem el, hogy elôtte szépen összepakoltam, a felesleges papírokat ? volt egy kötegnyi ? kidobtam. Még egy szalvétával (Sz: szalvetta) le is törölgettem az asztalt. Te is olyan szívesen kezdtél el játszani a rendbe rakott szobádban, hogy gyönyör?. És kellett egy pár hónap, mire rájöttünk, hogy addig be sem akarsz menni a szobádba ? pláne nem leülni a rumliba ? míg szépen rendet nem rakunk. Mert amikor sorba állítottuk a szarvaskacsaládot a polcodon, a legót szépen összeszedegettük, a plüssállatokat felültettük a párkányra, és még ki is takarítottunk, rohantál be a szobádba, és hívtál minket vendégségbe, és nekiálltál fôzni a játékedényeiddel. Persze elôtte azokat is sorba raktuk, a fedeleiket ráillesztgettük. Na, akkor jól érezted magad. A legrosszabb az volt, mikor nekiálltál gyöngyf?zni. És abban az idôben volt csergével letakarva az ágyad meg a szobád közepe, és azokból kicsipegetni a gyöngyszemeket, hát, nem volt egyszre?. Mert a mama nem engedte ám, hogy egy is elvesszen. Mert én csak egyszer?en kiráztam volna a teraszon. Hej, majd te is megteszed mindezeket, ha gyereked lesz, biztos vagyok benne. Az egynapos rendrakás után te fél nap alatt mindent szétlomoltál, és már kezdôdött elôröl az egész.
Most is Pavarottit hallgatok, azt, amit tegnap reggel is. A Tosca harmadik felvonásának nyitányát. Hej, milyen szép is volt. Feltétlenül menj majd el, ha nagy leszel az operába. Biztos vagyok benne, hogy neked is tetszeni fog. És majd jussak eszedbe akkor, amikor ezt hallgatod.
Úgy a legjobb hangversenyre vagy oprába menni, hogy elôtte meghallgatod a lemezt, és másnap elmész. Persze ezt nem én találtam ki, hanem Székely Eszter. Annak nagyon örülök, hogy szereted a komolyzenét. Persze, ha nem találkozom a mamával, talán sosem szeretem volna meg én sem. Van egy kollégám, aki azt mondta, inkább a halál, mint a komolyzene. Elég szomorú, nem?
Holnap reggel megyek Szeghalomra, anyámékhoz. Bár Bandi bá? nem lesz otthon, mert ô reggel, pontosabban hajnalban felautókázott kaszálni a szokott helyre, oda a Szerb Antal utcába. Hej, hogy örülne, ha csak úgy leszállnál a villamosról, és meglátogatnád. Mert a villamostól a második háznál dolgozik.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat