Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-02-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-02-02

Kedves Jucó!
Kolobász ma 23 éves. Küldtem neki egy kedves üdvözletet: boldog születésnapot, mese! Valószínűleg nem volt meghatva tőle, mert csak annyit írt vissza, hogy kösz. Gondolom, elvárná, hogy felhívjam, és szépen, mívesen kifejtsem jókívánságaimat. Valahogy egyáltalán nincs kedvem.
Tegnap írtál esemest, hogy adjak kölcsön 4-5 ezer forintot a táncóráid kifizetésére. Érdekes, hogy hetekig nem hallok felőled, de ilyenkor, ha pénz kell, akkor írsz. De hát nem tudok mit tenni, ez van. Szóval ma negyed egykor találkozunk a Móriczon negyed egykor, eredetileg a Mákos Guba volt a célpont fél egykor, de írtad, hogy fél kettőre vissza kell érned. Azért változott a találkozóhely. Csak tudnám, hogy mi van a 20 ezer forinttal, amit a múltkor adtam. Már elverted? Pedig igazából azt a furulya javítására, vagy egy újra adtam, amihez majd lehet hozzágyűjteni. Na, mindegy.
Nincs valai jó kedvem, szombaton lesz a vadász temetése, pénteken szabadságra megyek, mert a gyerekemmel korábban le kell menni falura egy nappal. Kicsit bonyolultabb most a helyzet. Sajnálom azt az embert, de annyira önző volt, hogy nem volt más választása. Annyiszor próbáltak meg neki segíteni, de ő mindig ment a feje után, hogy ez elkerülhetetlen volt. Illet azok után, hogy belekeveredett valamilyen ügybe, ami nem volt teljesen törvényes – feketén dolgoztatott embereket a gazdaságában – és aztán ezzel zsarolták. Szóval összecsaptak a feje felett a hullámok, és nem látott más kiuttat, mit hogy megegye a puskacsövet. Szép halál, mondhatom, bár jobb, mintha valamilyen súlyos, hosszan tartó betegségben múlik ki. Mert cigizgetni is szeretett, napi három és fél dobozkával. Meg a pálinkát sem vetette meg. Félévente egyszer több litert megivott egy nap. Aztán vitték a detoxikálóba, amit nagyon gyűlölt. Meg is mondta, hogy ő még egyszer nem fog oda bekerülni, inkább meghal. Hát így is lett.
Na, lassan megyek, mert annyi a munka, hogy üldöznek vele. Akkor negyed egykor találkozunk. Remélem, addig megkapod az esemest, emrt most még függőben van.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat