Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-01-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-01-27

Kedves Jucó!
Nagy játékos már a gyerekem. Merthogy idáig azt hittem, hogy még nem érti, amikor azt mondjuk neki, hogy ne nyalja a parkettát, meg ne akarja elvenni mindig a kanalat, mikor eteti az anyja. Mert olyankor abbahagyja egy pár másodpercre, aztán folytatja. De valamelyik nap elment vendégségbe az anyja, vitte a gyerekemet, és érdekes mód, csak egyszer kellett rászólni, hogy ne egye a szőnyeget, a kanálhoz meg esze ágában sem volt hozzányúlni. Szóval érti ő, hogy „nem”csak felülbírálja otthon, amit mondunk.
Tegnap meséltem anyámnak nagy büszkén, hogy mennyi esze van, erre meg elkezdett sopánkodni, hogy mi lesz ebből a gyerekből, ha már most nem fogad szót. Azt hittem, rosszul hallok. Inkább örülök, hogy van saját akarata, elképzelése a világról. Ma reggel a telefonomat ette, és direkt figyeltem, hogy amikor azt mondtam, ne vegye a szájába, egy pillanatra abbahagyta, aztán megint elkezdte rágni, közben meg olyan huncutul csillogott a szeme. Szóval érti ő, csak próbálkozik feszt.
Te is ilyen lehettél, bár konkrétan erre nem emlékszem. De azt tudom, hogy ha valamire azt mondtam, hogy „veszélyes”, azt értetted, és soha nem nyúltál hozzá. De mondjuk ehhez az is kellett, hogy csak ritkán mondjam, ne pedig minden kótyomfittyre. Hát, hála Istennek, nem is történt kiskorodban semmi, ami a mi hibánk lett volna. Az, amikor eltört a kezed, mert 2000 telén felálltál a szánkóra, az már nem a mi hibánkból történt. Remélem, a gyerekemnek sem lesz semmi gondja a szófogadatlanságából kifolyólag.
Na, megyek dolgozni, mert már megint az a helyzet, hogy üldöz Jabba.
Ja, és hétvégén nekiálltam azt a sok lépcsőt letakarítani egy jégtörő nyeles fémlappal, mert annyira jeges volt, hogy egymás után estek rajta seggre az emberek, és vesztemre ez a jégtörő vacak eltört. Így vennem kell egy úja 2000 forintért. Így jár az ember, ha segíteni akar másoknak. Na, mindegy, legközelebb eszem ágában sem lesz jégtörni, essen csak mindenki seggre. Érdekes, hogy laknak azokban a házakban vagy 60-an, és senki nem vette a fáradságot.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat