Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-02-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-02-13

Kedves Jucó!
Hát nagy kihívás előtt állok, tegnap rámlőcsöltek egy olyan munkát, amin sokat, nagyon sokat kell gondolkozni. Ez egy nagyon fontos referenciamunka lenne a Neótól, úgyhogy írták, hogy adjak bele apait, anyait. Úgyhogy a hétvégém az étcsoki jegyében fog telni. Mindegy, úgyis ráérek, hisz azt írtad, hogy nem tudsz találkozni velem szombaton, mert szteppórád lesz. Sajnálom, de hát megértem, hogy fontos a baráti kör. Meg lehet, hogy a drága is az időd, vagyis a szombat délután. Mindegy, nem baj, csak érezd jól magad, az a fontos. Ne úgy, mint én, aki reggel leforrázta a kezét, amikor kávét csinált. Merthogy itt két hete nincs normális kávéfőző, csak a porkávét isszuk, amihez a vízmelegítőben kell forralni, de annak meg leesik a teteje, így a kezemre folyt egy csomó. Jó veres, de azért ki lehet bírni.
Bőszendorf mai meséje: valami Dólió nevezetű híres spanyol zeneszerző – sose hallottam a nevét – halni készült, sőt azt hitték, már a másvilágon van, amikor papot hívtak hozzá, hogy feladja neki az utolsó kenetet. A pap ott kántált már jó ideje, mikor egyszer megszólalt a halott, vagyis Dólió, hogy árulja már el kedves tiszteletes úr, mit vétettem, hogy az utolsó órámban ezt a rémesen hamis nótázást kell hallgatnom. Hát így.
Megtalálták tegnap este szegény francia lányt, Ophelie-t, aki még december elején tűnt el. Csak addig tudták követni az utolsó útját, amíg felment a Lánchídra, onnantól nem látták. Egy taxist gyanúsítottak, hogy ő rabolta el, mert ő járt utoljára a hídon. De most Csepelen kivetette magából a Duna és a boncolás szerint fulladás okozta a halálát. Ezek szerint beleugrott a Dunába. Ez borzasztó, és a szülei nem is értik, hogy történhetett ez, hisz előtte beszéltek vele egy órával és akkor még azt tervezte, hogy a Bécsben lakó olasz fickójával hazautaznak Párizsba Karácsonykor. Nagy ostobaság az öngyilkosság. Isten sosem terhel meg jobban annál, mint amit el tudnál hordozni. Szegénynek kellett egy jó adag alkoholika, hogy megtegye.
Remélem, ha majd orvos leszel, te nem kórboncnok leszel, hanem gyógyító orvos. Azért az sokkal szebb, mint a halál orvosának lenni.
Na, jó hétvégét. Szteppelgess csak szépen, én meg dolgozom. Az ügyfél úgysem fogja elfogadni az ötletet, de most nem is nekik dolgozom, hanem itt kell kivágnom a rezet.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat