Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-07-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-07-10

Kedves Jucó!
Mész-e a sziget fesztiválra? Mert Kolobász, bácsikád ott fog zúzni egész idő alatt. Érdekes, hogy, amikor egyszer mondtam neki, hogy jöjjön el velem, azt mondta, hogy nem kíváncsi a sok bedrogozott, ittas csibészre – így: csibészre! Most meg, mióta ez a luvnya a nője, ott akar élni.
Na, szóval te mész? Mert szerintem nem rossz, bár én nem megyek, igazából sosem érdekelt annyira, főleg úgy, hogy 8 ezer forint a napi belépő, hanem 10 ezer. Még nagyon régen, vagy 15 éve, de van annak 20 éve is, amikor voltam, de akkor még egy színpad volt, és csak alternatív zenekarok léptek fel. Meg csak magyarok. Nyuszi ott lesz, még fel is lépnek. Évek óta zenélnek ott, igaz, csak a legeldugodtabb színpadon éjjel 3-tól fél 5-ig. Jut eszembe, ha már Nyuszinál járok, hogy emlékszel, mennyit próbálgatta elsózni Csíkoska ükunokáit? Szinte nem volt olyan nap, mikor nem kérdezett meg, hogy kell-e macska. Sőt, azzal fenyegetett, egy reggel kis doboz ajándék lesz az asztalomon, ami nyávog. Na, szóval ez a Nyuszi hétvégén elment kirándulni Evelinnel valahová. Sütik a szalonnát, alkonyodik, Evelin dalol a tábortűznél mikor valami zümmögést, vinnyogást hall: hát neki elkergetni a fülétől szúnyog. De a szúnyog csak jön, megint zümmög. Na, akkor Nyúlnak gyanús, ez igencsak nem is az. Elindul a hang irányába: hát az erdő mélyéről jön a zümmögés. De nem is zümmögés igazán, hanem vernyogás. Hát egy kiscica nyávog fenn egy fenyőfa tetején. Valahonnan felmászott oda, aztán nem tudott lejönni, bár pont akkor, mikor odaért – szerintem inkább mikor meglátta Nyuszit – elkezdett ágról ágra leesni, és épp Nyúl kezébe. Akkor elvitte Evelinnek a kis szürke cicát, és mondta neki, hogy nézd, mit szedtem neked a fáról. Hát szép kis termés, nem? És akkor – bár macskájuk már akkor is volt vagy öt – hazavitték hatodiknak. De neki aztán különleges kedvezményei vannak: bent alhat, külön főznek a gyenge kis hasára, beoltatták. Merthogy Evelin mindig is egy sima, szürke macskára vágyott. Kérdeztem is Nyuszit, mit szólt hozzá Bunyesz. Csak fújt egyet Nyúl, ezzel jelezte, hogy ezt csinálja a fekete macska.
Hát mondd meg, mi szíve van ennek a fekete embernek. Aki a legvadabb sötét zenét játssza a szigeten ... Erre varrjál gombot, ha tudsz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat