Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-02-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-02-07

Kedves Jucó!
Azt bánom, hogy a tegnapi feljelentésem még nem jelent meg, mert akkor azt is bemásolnám ide neked. Akkor még úgy gondoltam, majd a kész, megjelent remekművet mutatom meg, de mára már megváltozott a véleményem. De hogy ne szomorkodj, megmutatom a mai feljelentésemet:

Mészöly Kálmán szakállas trükkel csajozik

Tegnap este a Szépvölgyi út elején található konditeremben, az Arnold Gymben egykori futballklasszisunkra lettem figyelmes. Épp a pultnál könyökölt és a recepciós lányokkal beszélgetett. Pontosan mi lehetett a téma, nem tudom, de van egy tippem: többször is feltűnően előkapta, mutatóujján megpörgette, majd a pultra tette slusszkulcsát. Közben folyamatosan szédítette a jókedvű lányokat (főleg a fekete hosszúhajút). Nem tudom, Kálmán az autójára volt-e annyira büszke vagy a slusszkulcson fityegő sárgásbarna plüssoroszlánra, minden esetre ezt a régi trükköt négyszer-ötször is bemutatta. Sajnos a csajozás nem járt sikerrel, mert egy idő után a labdazsonglőr leült sportújságot olvasni, végül elment szaunázni.


Egyébként ez azért csajozós trükk, mert anyám mondta, hogy annak idején, ha egy fickó bement egy vidéki presszóba, és elővette a slusszkulcsát és megkérdezte valamelyik nőtől, hogy nincs-e kedve elmenni vele kocsikázni, biztos, hogy nem utasította vissza. És bizony Kálmán bácsi is így akart nőzni. De lehet, hogy eszébe se jutott, csak unatkozott és a kulcsával játszott. De tudod, milyen vagyok, szeretem kiszínezni a történeteket. Ebben mindig nagy mester voltam. Lehet, hogy nem tartod érdemnek, de én most is ebből élek. Mert különben nem lenne rám szükség itt a reklámcégnél.
Holnap bizony már az ötödik X-emet taposom, vagyis haladok az ötven felé. Bizony, eliramlik az élet, nem is bánom már, éltem eleget, sokat láttam. Na, de ne gondold, hogy depressziós vagyok, mert az már elmúlt, csak január végén szokott rámtörni kicsit. Most már megint jó kedvem van, mert hajnalban hallottam egy rigót fütyörészni. Még kicsit félénken, de már énekelt. Ez a tavasz biztos jele. Hej, de sokat hallgattuk még a Boróka utcában, emlékszel?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat