Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-08-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-08-15

Kedves Jucó!
Most, hogy nincs itt az art director ? m?vészeti igazgató ? párom, az ô munkáját is nekem kell végeznem. Például azzal kezdtem a napot, hogy mentem stúdióba képeket kitalálni és összerakatni. Aztán meg ott voltak a saját plusz munkáim, amire nem is számítottam. Például rádiófelvétel, sztoribordcsinálás, és most meg mennem kell megbeszélésre, ahol tôlem várják a jobbnál jobb ötleteket. Pedig idôm sem volt ezekkel foglalkozni, és most két új ekant van, akik nagyon várják az ötleteimet. Na, mindegy, nem panaszkodom tovább.
Egyet jegyezz meg, a folyton panaszkodó embereket senki nem szereti. Elôször még jószándékkal meghallgatják, próbálnak is segíteni, ha tudnka, aztán meg ? mikor látják, hogy legközelebb is csak panaszra áll a szája ? elkezdik nagy ívben elkerülni. Úgyhogy ne legyél panaszkodós. De ezt már írtam nem is olyan régen, ha jól emlékszem.
De te nem is voltál sosem panaszkodó típus. Ha fájt is valami, akkor is csak nekünk mondtad el, nem jártál senki nyakára sírni. Tartsd is meg ezt a jó szokásod.
Már kénytelen vagyok felaprózni, majd összeadni a jócselekedeteket. Például reggel vettem gyógyszert a patikában ? Claritint, tudod, mi az, hisz? orvos leszel ?, és ott egy öregember elejtett ötven forintot. Én meg felkaptam. A másik, nem volt fent a konyhában ásványvíz, fel kellett cipelni a pincébôl, csak a recepciós nônek még nem volt rá ideje. Én meg leszaladtam, és felhoztam 12 üveggel. És meg sem tudta, ki volt. Ez a kettô kitesz egyet, nem? Meg még este le fogom vinni Harazinék tányérjait, mert úgy itthagyják, mint eb a piszkát.
Lassan itt a szünidô vége. Olvastál valamit a kötelezô olvasmányokból, he? Mert ha nem, mibôl írsz dogát? Szerintem még van idôd, úgyhogy állj neki rögvest.
Ötödikes leszel? Vagyis jövôre érettségizel? Az kemény. Ez az év lesz a legjobb, de lehet, hogy már ebben az évben is tanulnod kell szorgalmasan, hisz? beleszámít a bizonyítványod a felvételibe. És neked tovább kell tanulnod, azt tudod. Egy érettségivel semmire nem mész. Itt, a munkahelyemen a recepciósnak is van diplomája, számtektanár. És csak portás. Úgyhogy tanulj. Nagyon remélem, hogy elsôre felvesznek az orvosi egyetemre. Hej?, pedig milyen nehezen ment annak idején a biológia. Még velem rágtad át az elsô anyagokat, emlékszel? Gondolom, nem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat