Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-11-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-11-23

Kedves Jucó!
Hej, hej, hej ? megcsináltam a rengeteg túró- és szilvásgombócot ? 50 tgongóc és 54 szgongóc ? és tessék, vinni akartam neked, írtam is egy SMS-t, hogy elviszem a nagybajúszú portásbácsinak. De te sajnos ma okvt-n vagy oktv-n leszel. Az valami továbbtanulási izé? Vagy mi? Szóval meghiúsult, pedig hidd el, a legszebbeket választottam ki neked. De hát majd legközelebb talán sikerül. Ja, és az órát beállítottam 5:20-ra, de már álmomban is fôztem. Úgyhogy 3:50-kor már felébredtem, és neki gongócfôzni. Hatra kész volt az összes túróg. Akkor neki a másiknak. Hát, épphogy nyolcra végeztem. Ha az eredeti idôben kelek fel, még most is azt csinálnám. Az jellemzô rám, ha valami feladat vár reggel, akkor már hajnalban felébredek, hogy megcsináljam. De akkor is ez van, ha például este kitalálom, hogy bundikenyér sütök. Akkor is már hat elôtt felkelek, és ott ülök a széken, várom, hogy mikor lehet jönni dolgozni, mert már hétkor meg is ettem.
Most hát meglehetôsen álmos vagyok, de meg is könnyebbültem, mert nem kell izgulnom, mint a többieknek a holnapi produkció miatt. De azt nagyon sajnálom, hogy neked nem tudtam eljuttatni.
És képzeld, meg sem kóstoltam, úgy hoztam ide. Pattog mindkettô, tehát elég kemények lettek, de azért csináltam ilyenre, mert az rossz, ha szétmálik. Az nagy szégyen. Most azért megkóstoltam, és mit mondjak, nem maradtam szégyenben, mert szerintem finom, nagyon is. Szóval bánhatod, de szerintem bánod is. De tényleg nagyon jó lett volna, ha eljut hozzád.
De most nagyon fel vagyok dobva, mert ilyen jól sikerült. Fogok majd én még csinálni neked is. Meg talán még a gyerekeidnek is. Hosszú még az élet, meglátod.
Ja még annyit a gombócokhoz, hogy meglehetôsen nagyokra csináltam, szóval nagyobbakra, mint ahogyan mama szerette, mert ô kis diónyikat akart enni mindig, mert az volt a heppje, hogy akkor jó egy gombóc, ha ô az egy falatra hammm ? be tudja kapni. De biztonsági okokból most valamivel nagyobbakra csináltam.
Na, mennem kell stúdióba, majd még írok, ha lesz idôm.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat