Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-11-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-11-05

Kedves Jucó!
Az egyik munkatársamnak van egy kislánya, és sokat mesél róla. Persze csak a viccesebb dolgokat, meg azokat, amik bosszantják, de igazából ezt is olyan büszkén, boldogan mondja. Például tegnap ebédnél mondta, hogy ?eddig nem hitte volna, hogy egyszer valaki a szemébe nézve fog tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve kakálni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül!? Hát bizony, így van ez. Régen írtam is neked ezt, amikor hasonló élményem volt veled a Kolosy téren, mikor az emeleti korlátnál kapaszkodva élted át ezeket a gyönyör?ségeket. De volt, hogy tartottalak a kezemben, még a Baross utcában, és ott m?velted ezt. Bizony, ha majd lesz gyereked, neked is nagy örömet okoz.
Meg azt is mondta, hogy rájött arra, hogy a gyerekének ?mindenhonnan csak le-, és kipakolni izgalmas, onnantól kezdve már megy újabb lomolni valót keresni.? Ezt is csak megerôsíteni tudom, mert emlékszem, mikor a Baross utcában alig vártad már, hogy hazajöjjek a boltból, egybôl nekiálltál kidobálni mindent a szatyorból. Amit ehetônek véltél, azt megetted, például egyszer a szivacsot. Nem nyelted le, csak tele volt vele a szád. Alig tudtuk kiszedni, te meg csak kacagtad.
Azt is mondta, hogy végig a lakás meg a tapéta térd magasságig minden kéznyomatos. Bizony, ez is így volt, és szépen lehetett látni, ahogy nôttél, mert egyre nagyobb volt a tenyered, és egyre magasabbra értél vele. Amikor meg már tudtál egyedül járni, és nem kellett támaszkodni a falhoz, egyik pillanatról a másikra megsz?ntek a kéznyomok. A Borókában már nem volt összetapickolva a fal csak a konyhában. De azt máig nem tudom, miért.
Másik, rád is igaz megfigyelése a kollégámnak a következô: ?ha egy babának tüsszentenie kell, addig nem nyeli le a szájában lévô falatot, míg el nem tüsszenti magát.?
Ezt nem is kell magyarázni, te is magadtól el tudod képzelni, milyen lehetett, fôleg mikor sárgarépafôzeléket ettél.
Ja, és az utolsó aranyszabály helyett aranymegfigyelés ? aminek leginkább mama hódolt ? a következô: ?miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.? Nem mondom, én is légettem (mint a léggitár) veled, de mondom, inkább a mama tátogta le az etetést. Majd meglátod, te is annyira szeretnéd, hogy a gyereked kinyissa szépen a száját, hogy tátogni fogsz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat