Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-03-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-03-20

Kedves Jucó!
Éjjel felébredtem, hogy zúg a fülem. Na, mondom, igencsak felment a vérnyomásom, mert akkor sípol az ember füle. Reggel felkelek, jövök-megyek a szobában, hát hallom, hogy van, ahol erősebben, hol meg halkabban sípol. Akkor kimentem a folyosóra, ott meg csend. Aztán rájöttem, hogy a számítógép sipákol. És amikor kikapcsoltam áramilag, akkor meg megszűnt a sípolás. De közben meg eszembe jutott, amit a múlt héten mondott a szervizes, hogy azt mondták, hogy egy áramszünet képes tönkretenni a gépet. Na, mondom, akkor mostantól így kell élnem, mert laptopra nincs pénzem. Illetve egy új gépre, de akkor már az ember nem egy monstrumot vesz, hanem egy laptopot. De egyébként sem szeretem. Szóval mondták, hogy nem az olyan áramtalanításról van szó, amikor kikapcsolás után kihúzom a konnektorból, hanem amikor menet közben lesz áramtalanítva. Sőt, ajánlott kikapcsolás után áramtalanítani. Úgyhogy ezentúl csak akkor fog sipákolni, ha be lesz kapcsolva a gép.
Mi van a ti gépetekkel? Működik még? Elég nagy böszme gép volt, sőt, menni is alig ment. Meg nem is egy mai darab. Lehet, hogy azóta már új masinériátok van. Furcsa, hogy te nem vagy egy nagy számítógép őrült, mert állítólag ma minden fiatal az. Mondják itt a munkahelyemen is. És csodálkoztam, mikor te azt mondtad, nem nagyon használod az internetet. Én ennek igazából örülök, mert bár az internet nagyon hasznos, de olyan ez, mint a tévé: a szem rágógumija. Szóval jobban teszed, ha inkább könyvet olvasol, zenét hallgatsz, vagy elmész kirándulni. Ez utóbbival hadilábon állsz, úgy vettem észre. Akár hányszor hívtalak, hogy gyerünk Dobogókő, mindig kibújtál a nagy kirándulás terhe alól. Szóval majd azért nagykorodban, ha lesz gyereked, vidd el sokszor kirándulni. Főleg úgy, hogy ott laktok az erdő szélén. Mert remélem, ha majd lesz gyereked, akkor odaköltözöl Solimárra, mert az nagyon szép vidék.
Na, lassan mennem kell. Jó lenne hétvégén találkozni, de nekem csak a vasárnap lenne jó, neked meg általában a szombatod szabad. Megy hétvégén Bláz?
Lassan itt a születésnapod, de azt írtad, nem tudod, mit szeretnél. Én meg arra gondoltam, elmehetnénk megint egy áruházba, és ott vehetnénk egy új nadrágot vagy valamit, amit szeretnél a nyárra.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat