Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-11-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-11-30

Kedves Jucó!
Szépen süt ma reggel is a nap, úgyhogy jókedvem van. Bár kissé korán, ötkor ébredtem fel de biztos, mert este kitaláltam, hogy melegszendvicset ? vagy ahogy te mondtad kiskorodban: szendricset ? csinálok. És mint ahogy a múltkor is írtam, ilyenkor annyira izgatott vagyok, hogy nem is tudok aludni nagyon. De így volt ez a gombóccsinálás éjszakáján, pontosabban hajnalán alig egy hete. Szóval felébredtem, vissza akartam aludni, de csak forgolódtam. És most tessék, álmos vagyok. Délután megint alukálni fogok. Mert minden délután húnyok 20 percet itt bent a szobában egy szivacson. Kicsit restellem, de hát az ebédidôben szinte sosem megyek ki, bekapom a kis kosztom lent a konyhában, és már jövök is dolgozni vissza a géphez. Az egyórás ebédidômet így nem használom ki, illetve alvással töltöm. Ha majd olyan munkahelyed lesz, hogy megengedheted magadnak a kis csucsukálást, ne hagyd ki. Meglátod, milyen hasznos. Bezzeg hétvéggén sosem alukálok napközben ? de hétközben? Az más. Pénzért csucsukálni, az a legjobb dolog a világon.
Azért nem alszom hétvégén, mert arra sajnálom az idôt. Nem is értem azokat az embereket, akik vasárnap délig alszanak, aztán meg nem csinálnak semmit, pl. Szommer Zsófia. Úgy semmi értelme a napnak, de mondhatnám, az életnek. Szombat reggel általában korábban szoktam felserkenni, mint hétközben. Sajnálom alvással tölteni az idôt.
Nem unod sokszor ezt a sok üres beszédet? Pontosabban írást? Mert hirtelen bevillant, ha ezt most neked mondanám, már rég üveges tekintettel néznél rám, vagyis rég elkalandoztak volna a gondolataid. Eriknél érzem sokszor ezt, hogy már az elsô mondat után már üresen mered rám, és gondolom, az ír pampákon lovagol. De ez valószín?leg az én hibám, nem tudok érdekes dolgot mondani. Ha te is így érzed, akkor lapozz, mert már nincs sok mondanivalóm mára. Ha belegondolok, eddig sem volt a mai nap. De én boldog lennék, ha csak ennyit beszélnél velem naponta. Ha még nincs is különösebb jelentôsége a mondandódnak.
Az iwiwen nem jártál már több mint egy hónapja. Vajon miért? Ezt a vajont nem úgy kell írni, hogy valyon? Nem, biztos nem így írják.
-2 fok van.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat