Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-07-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-07-03

Van egy jó szám, csak kár, hogy rossz minőségben van meg a jutubon: http://www.youtube.com/watch?v=erlcjz2fSEE
Ha majd itt jársz az olvasásban, nézd meg. Nagyon – vagy ahogyan te mondanád: naon – szép. Ha majd meglesz az összes Beethoven zondoraversenyed, akkor lehet, hogy ezt fogod szeretni a legjobban. Mert én ezt szeretem. Persze vannak más Beethoven számok is, például csalló meg hegedű együtt. Hát azok is nagyon – naon – szépek, elhiheted. És aki nagyon jól játssza, az Fisher Annie (ha jól írtam a nevét). Na, ő mindet szépen eljátszotta.
Nem írtál a pénzzel kapcsolatban. Lehet, hogy nem is fogsz, pedig jól tennéd, mert van egy közmondás, hogy aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. De nem hiszem, hogy ilyen kis butu lennél, hogy nem kell ez a pénz. Vagy inkább kevesled, és már ezért sem fogadod el. Majd meglátjuk.
Az jutott reggel eszembe, hogy milyenek voltak a nyári szüneteim. Reggeltől estig ott ültem a napköziben pár állami gondozottal. Hej, de utáltam. Reggel nyolcra mentem, és délután ötig az iskolaudvar porában ültünk vagy nyolcan-tízen. Mert akkor még nem voltak nyári táborok.
Hú, ez is beszarás: http://www.youtube.com/watch?v=tNGeY0psUbg&feature=PlayList&p=C22878FB344F5DBA&playnext=1&playnext_from=PL&index=8
Ez Fisher Annie. Ez nagyon szép szám.
Szóval nem voltak nyári táborok, anyám meg nem akarta, hogy feszt nagyanyám nyakán lógjak, úgyhogy beadott a napközibe. Emlékszem, mennyire utáltam ezt, és már féltem előre a nyári szünettől.
Na, jövő héten szabadságon leszek, lesz egy csomó elintézni valóm, úgyhogy nem hinném, hogy tudok leveleket írni, illetve naplót. De sokat gondolok rád, abban biztos lehetsz.
Fisher Annie-ről azt kell tudni, hogy a játékát abból lehet megkülönböztetni a többi zongoristáétól, hogy neki kemény a billentése. Persze én ezt nem hallom, csak olvastam valahol. Lehet, hogy te kiszúrod. De bárhogy is van, ezt nagyon – naon – szépen játssza. Egyébként Beethoven volt az első zeneszerző, aki a népnek, polgárságnak írt zenét. Mert mivel az arisztokráciának nem kellett. Begurult és írt populáris, kis túlzással popzenét.
Na, szia kispulyka. Remélem, szombat reggel találkozunk és megjön az eszed.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat