Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-10-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-10-01

Kedves Jucó!
Hej, hej, hej, ráakadtam egy nagyon jó kis zenére, aminek aztán kisbaba korodban biztosan nagyon örültél volna: http://youtube.com/watch?v=sSl4w1ilw8s Majd hallgasd meg, és meglátod, hogy tetszeni fog. Afrika hangja, legalábbis az volt az elején felírva.
Mert kisbaba korodban ezeket a zenéket nagyon szeretted ám!
Van másik is, még réges régen, a Baross utcában vettem fel rádióból magnóra egy bizonyos Baba Tunde Olatundi nevezet? dobostól egy csomó zenét. Sokszor hallgattuk is, szerintem rögtön felismernéd, ha hallanád. Biztos megvan még az a kazetta nálatok. Most beírtam a nevét, és kiadta http://youtube.com/watch?v=VT2J1Ot9N5c ezt. Majd hallgasd meg, mert biztos tetszeni fog neked is. Nagy játékos ô. Meg is találtam azt a számot, ami rajta volt a kazettán: http://youtube.com/watch?v=qmH0To1Sx8Y&mode=related&search=
Lesz tablótok? Már nem divat, tudom, de ha jó az osztályközösség, akkor szokták szorgalmazni a tablókészítést. Nálunk, középiskolában nem volt jó az osztályközösség, nem is készült tabló. De én szorgalmaztam, hogy legyen. Rám is bízták, adtak is páran fotót ? még tanárok is! ?, és én elkészítettem a tervem. Méghozzá azt, hogy a háttérben magasodott az ikola, mint egy börtön ? úgy is nézett ki ? a diákok meg mint rabok benne, és a rácsokba kapaszkodva néznek ki a szabad világba. Amikor megmutattam az ofônek majdnem kaptam egy osztályfônökit ezért. Merthogy nekem az iskolát szeretni, tisztelni, dícsérni kell. De mit tehettem volna, ha így éreztem magam abban a világvégi iskolában?
Esik az esô rendesen, de állítólag holnapra kisüt a nap, jövô héten meg lesz vagy 25 fok. Napokon át, vagyis jön a vénasszonyok nyara. Mit fogsz csinálni, tudod már? Menj el kirándulni, ha lesz idôd, bár most már biztos kezdtek dogákat írogatni, nem? És arra tanulni kell.
Ja, éjjel veled álmodtam. A mamával jöttetek vendégségbe egy házba, ahol én laktam. Te kábé nyolc éves lehettél. Nem volt valami jókedved, és mindig a mamával akrtál lenni. Nem volt valami vidám álom, biztos, mert éjszakára megint jól bészalonnáztam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat